Μια BMW M2 με AC Schnitzer βελτιώσεις να την… πιεις στο ποτήρι!

Η M2 είναι έτσι κι αλλιώς μια από τις πιο εκρηκτικές BMW που κυκλοφορούν, όμως αυτή που παρουσίασε η BMW στο Άμπου Ντάμπι με τις βελτιώσεις από την AC Schnitzer, είναι παράλληλα και μια από τις πιο δυναμικές, αλλά και πιο πετυχημένες αισθητικά που έχουμε δει.

Ξεκινώντας με την εμφάνιση, από την AC Schnitzer προέρχονται το νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, η πίσω αεροτομή, ο carbon διαχύτης και καπάκια καθρεπτών, αλλά και οι 22 ιντσών πανέμορφες ζάντες. Παράλληλα, υπάρχει μια νέα εξάτμιση, αλλά και ανάρτηση με μειωμένο ύψος από το έδαφος.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι έξτρα επενδύσεις από ανθρακονήματα στο ταμπλό, την κονσόλα, τον επιλογέα ταχυτήτων και το χειρόφρενο, αλλά και στο M Performance τιμόνι. Παράλληλα, ξεχωριστό στοιχείο αποτελούν και οι μπλε ραφές στα μαύρα δέρματα που ντύνουν το σαλόνι, το εσωτερικό των θυρών και τμήματα του τούνελ της κονσόλας.

Σε ό,τι αφορά στον κινητήρα, η AC Schnitzer προσφέρει αναβάθμιση στα 420 άλογα από τα 370 εργοστασιακά της BMW M2, κατά την οποία μειώνεται στα 4,1 δευτερόλεπτα το 0-100 χλμ./ώρα (-0,2 δευτερόλεπτα), όμως δεν αποσαφηνίζεται εάν την έχει λάβει το αυτοκίνητο του Άμπου Ντάμπι.

Διαβάστε ακόμα: 

Ιαπωνική… BMW M2 

Βελτιωμένο Audi S5 Cabrio με 425 άλογα από την ABT 

BMW M4 με 560 άλογα βάζει κάτω την κορυφαία M4 GTS


Get it on Google Play Download on the App Store