Honda S2000 έτοιμο για… μάχη με 500 WHP

Το να βελτιώσεις ένα Honda S2000 δεν είναι εύκολο και σίγουρα πρέπει να έχεις καλά στο μυαλό σου το τελικό αποτέλεσμα γιατί μπορεί να καταλήξεις με ένα αυτοκίνητο που θα είναι τελικά χειρότερο από το εργοστασιακό. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο ιδιοκτήτης ήξερε τι ήθελε…

Και αυτό που ήθελε ήταν να μετατρέψει το Honda S2000 του σε ένα αυτοκίνητο το οποίο θα του χαρίζει απεριόριστη χαρά σε περιβάλλον πίστας και θα τον κάνει ευτυχισμένο οδηγό του.

Δείτε ακόμα: To video του καλοκαιριού από τον Ken Block

Ο Tom Nguyen, όπως ονομάζεται ο ιδιοκτήτης του εικονιζόμενου Honda S2000, ήθελε να αναβαθμίσει το ιαπωνικό ρόουντστερ σε όλους τους τομείς, από την εμφάνιση μέχρι την ιπποδύναμη, το βάρος και την ανάρτηση. Λογικό άλλωστε καθώς ήθελε το τέλειο αυτοκίνητο πίστας.

Εξωτερικά λοιπόν τοποθέτησε το φαρδύ bodykit της J’s Racing ονόματι GT, το οποίο συνδύασε με τεράστια αεροτομή DTM και καθρέφτες αγωνιστικού τύπου της Mracing. Συνέχισε με τις 18άρες ζάντες RAYS 57 Extreme, τις οποίες έντυσε με ελαστικά Toyo R1R και προχώρησε αντικαθιστώντας τα εργοστασιακά φρένα με μεγαλύτερα της Stoptech.

Στο εσωτερικό τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα… Αφαιρέθηκε ότι ήταν δυνατόν για να μειωθεί το βάρος, ενώ έμειναν οι απαραίτητοι διακόπτες, άλλαξε τιμόνι, καθίσματα και πίνακα οργάνων και τοποθετήθηκε Roll Cage και σύστημα πυρόσβεσης.

Φυσικά όλα αυτά δεν θα είχαν νόημα αν κάτω από το καπό δεν υπήρχαν και οι ανάλογες αναβαθμίσεις. Εκεί λοιπόν συναντάμε Science of Speed Stage 2 κομπρέσορα, νέο ψυγείο της KOYO που μαζί με άλλες μικροαλλαγές στην αναπνοή του μοτέρ αλλά και στην εαγωγή, έφτασαν τα 500 άλογα στους τροχούς.

Διαβάστε επίσης: Ιδιοκτήτης Mitsubishi Lancer Evo βρήκε ξεχασμένο «καρυδάκι» στον κινητήρα!

Τέλος, η ανάρτηση του S2k είναι coiloverτης JRZ, η RS Pro συγκεκριμένα, ενώ η εξάτμιση είναι και αυτή της J’s Racing! 


Get it on Google Play Download on the App Store