Πραγματικός πύραυλος η BMW X5 M των 750 ίππων της G-Power (+video)

Η κορυφαία γερμανική βελτιωτική G-Power αποκάλυψε τη νέα της αναβάθμιση για την BMW X5 M, που χαρίζει πολύ περισσότερα άλογα, αλλά και πολλά ακόμα «πλεονεκτήματα» στο κορυφαίο γερμανικό SUV. Μάλιστα, η G-Power ονομάζει την βελτιωμένη της X5 «Typhoon» (Τυφώνας), θέλοντας να τονίσει τον εκρηκτικό χαρακτήρα της.


 

Σε ό,τι αφορά λοιπόν στον κινητήρα, η γερμανική βελτιωτική εταιρεία παίρνει τον 4,4 λίτρων M TwinPower Turbo V8 της BMW και ύστερα από την αναβάθμιση των τουρμπίνων, αλλά και την προσθήκη του νέου software Bi-Tronik 2 V3, αυξάνει την ισχύ του στα 750 άλογα και τη ροπή στα 980 Nm (από 575 ίππους και 750 Nm εργοστασιακά).

Διαβάστε ακόμα: H νέα Brabus G-Class έχει 900 άλογα και διαβολική… τιμή!

Το αποτέλεσμα της παραπάνω βελτίωσης είναι δεδομένο ότι καθιστά ακόμη πιο εκρηκτικές τις επιδόσεις με την G-Power να ανακοινώνει ότι στο ¼ του μιλίου (περίπου 0-400 μέτρα) η X5 M απαιτεί πλέον 11,5 δευτερόλεπτα, με την τελική της ταχύτητα να αγγίζει τα 300 χλμ./ώρα.

Παράλληλα πάντως με την αναβάθμιση του κινητήρα, η G-Power προσφέρει στην κορυφαία BMW X5 και μια νέα εξάτμιση τιτανίου με carbonαπολήξεις 102 χλστ., 23 ιντσών σφυρήλατες ζάντες από αεροπορικού τύπου αλουμίνιου με τροχούς 315/25, αλλά και περισσότερα «φουσκώματα» και ενισχύσεις στο αμάξωμα.

Απολαύστε την πανίσχυρη BMW X5 M της G-Power στο παρακάτω video.

 

Get it on Google Play Download on the App Store