Εντυπωσιακή BMW M4 Cabrio με τα καλύτερα της AC Schnitzer

Για μια ακόμη φορά η BMW στο Άμπου Ντάμπι μας παρουσιάζει μια εντυπωσιακή δημιουργία της και αυτή τη φορά σειρά παίρνει μια κατακίτρινη BMW M4 Cabrio με σπορ τμήματα της βελτιωτικής AC Schnitzer, η οποία προορίζεται για έναν απαιτητικό πελάτη.


 

Από την AC Schnitzer λοιπόν προέρχονται το νέο εμπρόσθιο σπόιλερ και τα πλαϊνά carbon πτερύγια στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, καθώς και ο πίσω διαχύτης επίσης από carbon. Υπάρχουν επιπλέον οι δίχρωμες 5άκτινες ζάντες AC1 της γερμανικής βελτιωτικής εταιρείας, που τονίζουν ακόμη περισσότερο την εμφάνιση της M4 Cabrio.

Διαβάστε ακόμα: Φοβερή BMW M3 Ε92 με turbo και έως 720 ίππους

Πολύ εντυπωσιακή είναι και η νέα εξάτμιση, που προέρχεται και πάλι από την AC Schnitzer και η οποία καταλήγει σε 4πλες carbon απολήξεις στο πίσω τμήμα. Η εξάτμιση αυτή είναι δεδομένο ότι βελτιώνει το ηχητικό αποτέλεσμα που προέρχεται από τον 3λιτρο S55 TwinPower Turbo κινητήρα.

Στο εσωτερικό, η επιλογή του πελάτη έχει να κάνει με μαύρου χρώματος επενδύσεις στο ταμπλό, τις πόρτες και τα δερμάτινα καθίσματα, οι οποίες συνδυάζονται με μια οριζόντια ρίγα στο χρώμα του αμαξώματος. Υπάρχουν επίσης και carbonεπενδύσεις στην κονσόλα, το τούνελ και το ταμπλό, ενώ ανάλογη επένδυση διαθέτουν και τα καπάκια των καθρεπτών.

Διαβάστε ακόμα: Ειδική παραγγελία BMW M760Li στο Άμπου Ντάμπι

Get it on Google Play Download on the App Store