Όταν ο Liberty Walk άπλωσε χέρι στην Mustang

Oιαπωνικός βελτιωτικός οίκος Liberty Walk είναι γνωστός για τα… φαντασμαγορικά δημιουργήματά του, η απήχηση των οποίων είναι τέτοια που του έχει χαρίσει μεγάλη αυτοπεποίθηση, καθώς απλώνει χέρι σε ότι τετράτροχο υπάρχει. Αυτή τη φορά ήταν σειρά της Mustang.

Δείτε ακόμη: Ο «Godzilla» πετάει φωτιές… (+videos)

Και μπορεί σε κάποιους τέτοιου είδους bodykit να μοιάζουν αχρείαστα έως αποκρουστικά, παρόλα αυτά αρκετοί εκεί έξω τα βρίσκουν ελκυστικά και τα επιλέγουν ακόμη και για αυτοκίνητα όπως Ferrari και Lamborghini.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση πάντως, πρωταγωνιστή μία Mustang, η οποία φυσικά έχει το κλασσικό wide body kit του Ιάπωνα βελτιωτή με τα πριτσινωτά φτερά να συνοδεύονται από αυξημένα μετατρόχια, αερανάρτηση με ρυθμιζόμενο ύψος, σπόιλερ περιμετρικά του αμαξώματος και διακριτική αεροτομή.

Διαβάστε επίσης: Οι πρώτες παραδόσεις του νέου Honda Civic Type R στην Ευρώπη (+video)

Το κιτ του Liberty Walk κοστίζει περίπου 6.000 ευρώ, ενώ υπάρχει και πιο… απλοϊκή εκδοχή του με κόστος ,κοντά στα 4.000 ευρώ. Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές, παρόλα αυτά ο Ιάπωνας βελτιωτής υποστηρίζει πως  θα μπορεί στο μέλλον να τοποθετήσει ένα bolt on kit στον EcoBoost της Mustang


Get it on Google Play Download on the App Store