Βελτιωμένη Jaguar F-Pace με 380 ίππους και τρελό ήχο! (+video)

Η Jaguar F-Pace είναι το μεσαίο SUV της βρετανικής φίρμας και πωλείται ήδη και στην Ελλάδα. Ο οίκος Arden ειδικεύεται στα Jaguar και ετοίμασε μερικές προτάσεις για αισθητική και μηχανολογική βελτίωση.

Διαβάστε ακόμα: Ποιο είναι το φθηνότερο μοντέλο της Jaguar στην Ελλάδα;

Ξεκινώντας από το αισθητικό τμήμα η βελτίωση του οίκου Arden για την Jaguar F-Pace περιλαμβάνει χειροποίητη γρίλλια (διαθέσιμη σε πολλά χρώματα) καθώς και ένα σπόιλερ στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν οι απολήξεις του νέου συστήματος εξαγωγής.

Στο εσωτερικό η βελτίωση για την Jaguar F-Pace περιλαμβάνει αλουμινένια πεντάλ, πατάκια σύμφωνα με τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη καθώς και άλλες πινελιές, όπως στο τιμόνι, που μπορούν να είναι κατασκευασμένες από δέρμα, αλκαντάρα, ανθρακόνημα ή ξύλο.

Περνώντας στο μηχανολογικό κομμάτι ο οίκος προσφέρει αποστάτες στους τροχούς από 32 έως και 60 χιλιοστά καθώς και ελατήρια χαμηλώματος κατά 20 χιλιοστά.

Δείτε ακόμα: Εξαιρετικά σπάνια Jaguar XJ220 έπιασε τρελά λεφτά

Για τους κινητήρες ο οίκος Arden προσφέρει βελτίωση στους κινητήρες πετρελαίου των 2 και 3 λίτρων με τον πρώτο να αποκτά 35 ίππους και να φτάνει τους 215 ίππους και τον δεύτερο να κερδίσει 40 ίππους αγγίζοντας τους 340 ίππους. Στη βενζίνη υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης του τούρμπο των 3 λίτρων ο οποίος παράγει 40 ίππους επιπλέον προσφέροντας πλέον 380 ίππους.

Τέλος υπάρχει νέα εξάτμιση με έξι διαφορετικά προγράμματα ακουστικής ώστε να ικανοποιείται ο οδηγός και επιβάτες ανάλογα την περίσταση. 


Get it on Google Play Download on the App Store