Βελτιωμένο SEAT Leon Cupra με έως 380 ίππους

Η SEAT πριν από περίπου ένα χρόνο μας παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του Leon Cupra και πλέον, μετά από σχεδόν 10 μήνες ο βελτιωτικός οίκος JE Design μας παρουσιάζει την βελτιωμένη εκδοχή του.

Δείτε ακόμη: Ένα αγωνιστικό VW Polo για όλους…

Ο JE Design λοιπόν μας συστήνει την δική του εκδοχή του ανανεωμένου SEAT Leon Cupra, η οποία διατίθεται σε δύο εκδόσεις. Η μία αποδίδει 360 ίππους και 450 Nm ροπής και η άλλη 380 ίππους και 470 Nm ροπής. Θυμίζουμε πως στην εργοστασιακή του έκδοση, το Leon Cupra αποδίδει 300 ίππους και 380 Nm ροπής.

Όσον αφορά στις επιδόσεις των βελτιωμένων SEAT Leon Cupra, ο JE Design δεν ανακοινώνει παρά μόνο την τελική ταχύτητα. Αυτή είναι τα 265 χλμ./ώρα για το 360άρι και τα 285 χλμ./ώρα για το 380άρι.

Φυσικά αλλαγές υπάρχουν και στην εμφάνιση του αυτοκινήτου, με τα αεροδυναμικά βοηθήματα, τη ρυθμιζόμενη αεροτομή οροφής, τις ποδιές στο πλάι και τις ζάντες αλουμινίου να υπογραμμίζουν την διαφορετικότητα του αυτοκινήτου της JE Design.

Διαβάστε επίσης: Νέα άνοδος οι ταξινομήσεις των αυτοκινήτων τον Οκτώβριο

Τέλος νέα είναι και η εξάτμιση για πιο σπορ ήχο, ενώ η εργοστασιακή ανάρτηση έχει δώσει την θέση της σε σπορ ανάρτηση που χαμηλώνει το αμάξωμα κατά 200 χλστ. ενώ διατίθεται και με ρυθμιζόμενη ανάρτηση KW DDC για όποιον το επιθυμεί.


Get it on Google Play Download on the App Store