Αυτό είναι το πιο ακραίο Lexus

Η Lexus είναι μία μάρκα η οποία έγινε γνωστή για την ποιότητά της και την αξιοπιστία που παρείχε μέσα από τα premium μοντέλα της. Εδώ και μερικά χρόνια όμως έχει δείξει και σπορ διάθεση με αρκετά μοντέλα αλλά και εκδόσεις αυτών. Φυσικά το απόλυτο σπορ μοντέλο της Lexus είναι το LC το οποίο αργά ή γρήγορα θα περνούσε και αυτό από τον Ιάπωνα βελτιωτή Liberty Walk.

Δείτε ακόμη: Βελτιωμένο Toyota GT 86 με τρελό κάμπερ

Όσοι ασχολείστε με την βελτιωτική σκηνή σίγουρα ξέρετε καλά τι πάει να πει Liberty Walk και για αυτό έχει φροντίσει και με το παραπάνω η εταιρεία, καθώς τα bodykitτης έγιναν πλέον μόδα.

Όπως κάθε φορά λοιπόν, έτσι και τώρα ο Liberty Walk τοποθέτηση το ακραίο bodykit του και στο Lexus LC αυξάνοντάς του δραματικά μήκος και πλάτος. Φυσικά τα πριτσινωτά φτερά δεν είναι τα μόνα που έχει προσθέσει η Liberty Walk, καθώς τα συνοδεύει από σπόιλερ, αεροτομή, αεροδυναμικό διαχύτη, ζάντες, εξάτμιση και ανάρτηση που μεταβάλει το ύψος του αυτοκινήτου.

Διαβάστε επίσης: Βελτιωμένο Nissan GT-R με 740 ίππους από την Wheelsandmore

Φυσικά μιλάμε για μία πανάκριβη βελτίωση, η οποία κοστίζει 11.000 ευρώ και 16.000 ευρώ αν επιλεγούν ανθρακονήματα για το bodykit. Φυσικά οι παραπάνω τιμές είναι χωρίς αερανάτηση, ζάντες, εξάτμιση κλπ.


Get it on Google Play Download on the App Store