Μοναδικό Fiat 500 με 248 άλογα και απίστευτη χλιδή!

Ο ιταλικός βελτιωτικός οίκος Romeo Ferraris ετοίμασε ένα ακόμα μοναδικό δημιούργημα χρησιμοποιώντας ως βάση ένα Fiat 500 ή μάλλον ένα Abarth 595 και έφτιαξε το μοναδικό Cinquone Qatar, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τον πλούσιο κόσμο της Μέσης Ανατολής.

Δείτε ακόμη: Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο μοντέλο στην ιστορία της Alfa Romeo

Το μίνι ιταλικό αυτοκίνητο εντυπωσιάζει αρχικά εξωτερικά με την ιδιαίτερα δυναμική του εμφάνιση. Αυτή συνθέτουν οι μεγάλοι αεραγωγοί στον εμπρός προφυλακτήρα και στο καπό, ο αεραγωγός οροφής, τα φουσκωμένα φτερά, η μεγάλη αεροτομή οροφής, ο πίσω διαχύτης και οι δύο μεγάλες οβάλ απολήξεις της εξάτμισης. Επιπλέον διακρίνονται οι 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου με ελαστικά διαστάσεων 215/35 και τα μεγάλα φρένα της Brembo (εμπρός 4πίστονα).

Πολύ εντυπωσιακό είναι και το εσωτερικό του Cinquone Qatar με τη… βρετανική πολυτέλεια. Όλες οι επιφάνειες καλύπτονται από δέρμα και αλκαντάρα σε αποχρώσεις λευκού και μπορντό, ενώ διάφορα διακοσμητικά και οι χειρολαβές των θυρών καλύπτονται από χρυσό χρώμιο. Μοναδική λεπτομέρεια αποτελούν και οι ειδικές θήκες για ποτήρια σαμπάνιας στην κεντρική κονσόλα. Παράλληλα, από το πίσω μέρος της καμπίνας έχει αφαιρεθεί το κάθισμα και έχει τοποθετηθεί roll-cage ντυμένο με δέρμα, ενώ στο πορτμπαγκάζ υπάρχουν θέσεις για τα κράνη του οδηγού και συνοδηγού.

Δείτε ακόμη: Video: Τα πάντα για το ανανεωμένο Nissan Qashqai

Την κίνηση του Cinquone Qatar αναλαμβάνει το 1.4 λτ. turbo μηχανικό σύνολο με ανεβασμένη απόδοση στους 248 ίππους και 300 Nm ροπής, το οποίο εξασφαλίζει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 5,5 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 240 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store