Audi RS 3 με πρόγραμμα στα 500 άλογα (+video)

Το κορυφαίο μικρομεσαίο χάτσμπακ μοντέλο της Audi, το RS 3 Sportback προσφέρει όλες τις ανέσεις και την πολυτέλεια συν πολύ δυναμικές επιδόσεις και οδηγικά χαρακτηριστικά. Κάτω από το εμπρός μυώδες καπό του φιλοξενείται ο 2.5 λτ. TFSI 5κύλινδρος κινητήρας με απόδοση 400 ίππων και 480 Nm ροπής, ο οποίος επιταχύνει το βάρους 1.510 κιλών αμάξωμα από τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,1 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει (προαιρετικά) τα 280 χλμ./ώρα.

Δείτε ακόμη: Επιτρέπεται να «παίζεις» τα φώτα; Τι λέει ο ΚΟΚ;

Για όσους πάλι δεν αρκούνται με αυτές τις επιδόσεις, ο γνωστός βελτιωτής ABT Sportsline ανεβάζει την ισχύ στους 500 ίππους μέσω της ειδικά ανεπτυγμένης και προσαρμοσμένης μονάδας ελέγχου του κινητήρα, χωρίς πρόσθετη φθορά ή αύξηση της κατανάλωσης καυσίμου.

Εκτός από την αναβάθμιση του κινητήρα, η ABT προσφέρει νέα ελατήρια και αντιστρεπτικές δοκούς, ενώ σε συνεργασία με την KW εξελίσσει ρυθμιζόμενη ανάρτηση. Επιπλέον, διατίθενται νέες ζάντες αλουμινίου σε διάφορα σχέδια και διαστάσεις 19 και 20 ιντσών, μεγάλα εμπρός δισκόφρενα διαμέτρου 380 χιλιοστών και νέο σύστημα εξάτμισης με δύο ματ μαύρες απολήξεις διαμέτρου 102 χιλιοστών.

Δείτε ακόμη: Χρειάζεται ζέσταμα ο κινητήρας; (+video)

Για την ενίσχυση της σπορ εμφάνισης του αμαξώματος και του εσωτερικού, η ABT διαθέτει μια σειρά από αεροδυναμικά βοηθήματα, νέα μάσκα, αεραγωγούς στα εμπρός φτερά και διάφορες επενδύσεις από ανθρακόνημα.


Get it on Google Play Download on the App Store