Mercedes C 63 S Coupe με 650 ίππους από την Brabus

Ο βελτιωτικός οίκος Brabus ανέλαβε δράση για ακόμα μία φορά και παρουσίασε μία ολοκληρωμένη πρόταση για βελτίωση της Mercedes C 63 S Coupe. Στο αισθητικό κομμάτι η Mercedes C 63 S Coupe της Brabus διαθέτει προσαρμοσμένο εμπρόσθιο προφυλακτήρα με ένα σπόιλερ, πλευρικές ποδιές, έναν καινούργιο οπίσθιο προφυλακτήρα με διαχύτη καθώς και μια μικρή σταθερή αεροτομή. Όλα τα συγκεκριμένα τμήματα είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα.

Διαβάστε ακόμα: H νέα Brabus G-Class έχει 900 άλογα και διαβολική… τιμή!

Επιπλέον λεπτομέρειες που αφορούν την εξωτερική εικόνα της Mercedes C 63 S Coupe είναι τα λογότυπα της Brabus στη μάσκα, στο καπό και στο πορτμπαγκάζ, ενώ βεβαίως υπάρχει διαθέσιμη μεγάλη γκάμα από ζάντες αλουμινίου διαφόρων διαστάσεων.

Στο εσωτερικό υπάρχουν νέα και μεγαλύτερα paddles στο τιμόνι, αλουμινένια πεντάλ καθώς και άλλες μικρότερες πινελιές που κατασκευάζει και προσφέρει ο οίκος Brabus.

Δείτε ακόμα: Νέα Brabus 850 XL Widestar με 850 άλογα και εκρηκτικές επιδόσεις

Στο κομμάτι των κινητήρων ο V8 των 4.0 λίτρων αποδίδει στην εργοστασιακή του μορφή 510 ίππους και 700 Nm ροπής, επιταχύνοντας το μεσαίο κουπέ από τα 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα. Ο οίκος Brabus προσφέρει δύο επίπεδα αναβάθμισης με την ισχύ να σκαρφαλώνει στους 600 και στους 650 ίππους και τη ροπή στα 800 Nm και 820 Nm αντίστοιχα.


Get it on Google Play Download on the App Store