Land Rover Defender με κινητήρα 550HP από Corvette! (+video)


Το παγκοσμίως γνωστό και αναγνωρίσιμο για τις μεγάλες εκτός δρόμου ικανότητές του Land Rover Defender μπορεί να μην ξεχωρίζει για τις επιδόσεις του, ωστόσο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει ένα από αυτά τα τετραγωνισμένα 4×4 κάτω από το μακρύ εμπρός καπό του. Το πιθανότερο είναι να έχει τοποθετηθεί ένα πιο δυνατό μοτέρ από κάποιο ισχυρότερο Land Rover ή Range Rover, αλλά σίγουρα κανείς ανυποψίαστος δεν φαντάζεται ότι το συγκεκριμένο μοντέλο φοράει κινητήρα από Corvette!

Τη μεταμόσχευση έχει κάνει η Βρετανική εταιρία Wildcat, η οποία ειδικεύεται στις μετατροπές Land Rover, ενώ το αμερικάνικο 6.2 λτ. V8 μηχανικό σύνολο βενζίνης αποδίδει από 430-550 ίππους και από 540-640 Nm ροπής. Σε συνδυασμό με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο επιταχύνει το Defender στο 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 5,9 δλ. (το Defender 90 και σε 6,5 δλ. το 110).

Προαιρετικά μπορεί να εφοδιαστεί με 20άρες ζάντες, με ηχοσύστημα 800 watt, με θωράκιση, κάμερα οπισθοπορείας, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, ενισχυμένα φρένα, προστασία αμαξώματος κάτω από το δάπεδο κ.α.

Παρακολουθείστε και ακούστε το Defender να επιταχύνει με την «καρδιά» από Corvette:

Get it on Google Play Download on the App Store