Mercedes G 63 AMG 828 hp από τη Mansory με carbon αμάξωμα

Η Mansory παρουσιάζει μία από τις πιο extreme μετατροπές της, το νέο μοντέλο Sahara Edition, το οποίο βασίζεται στη Mercedes G 63 AMG, ενώ στο αμάξωμά της με το καμουφλάζ έχουν προστεθεί πολλά τμήματα από ανθρακόνημα. Από το εν λόγω ελαφρύ και ανθεκτικό υλικό είναι κατασκευασμένες οι προσθήκες στους θόλους των τροχών, οι προφυλακτήρες, το καπό κ.λπ. Αλλαγμένα είναι επίσης τα φωτιστικά σώματα, η μάσκα και στην οροφή τοποθετήθηκε αεροτομή πίσω και τέσσερις στρογγυλοί προβολείς μπροστά. Το όλο πακέτο συμπληρώνουν οι διαθέσιμες ζάντες διαμέτρου 21 έως 23 ιντσών. Η Mansory προτείνει τις 22άρες ζάντες με ελαστικά 305/35.

Πλήρως τροποποιημένο είναι και το εσωτερικό, όπου κάθε επιφάνεια έχει ντυθεί με ανοιχτόχρωμο δέρμα και αμφιβόλου αισθητικής σχέδια με φτερά και κεφάλι γερακιού. Άκομψη είναι και η προσθήκη στο πάνω μέρος του ταμπλό με την ενσωματωμένη οθόνη του συστήματος πολυμέσων. Αλκαντάρα υψηλής ποιότητας και ανθρακόνημα διακοσμούν επίσης το εσωτερικό.

Πέρα από τις αισθητικές αλλαγές υπάρχουν και οι απαραίτητες μηχανικές. Ο V8 κινητήρας των 5.461 κ.εκ. απόδοσης 544 ίππων και 700 Nm ροπής, αποδίδει μετά τη βελτίωση 828 ίππους και 1.000 Nm ροπής (ηλεκτρονικά περιορισμένης). Το twin-turbo 8κύλινδρο μηχανικό σύνολο φέρει αγωνιστικά έμβολα, μπιέλες, στροφαλοφόρο άξονα, κυλινδροκεφαλή και πλήρως αλλαγμένο σύστημα εξάτμισης από την πολλαπλή έως τις απολήξεις.


Get it on Google Play Download on the App Store