«Τούμπανο» νέο Volkswagen Golf με τον 1.4 TSI κινητήρα

Το Volkswagen Golf σε όλες τις γενιές του ήταν και παραμένει ένα από τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα για μετατροπές και αναβαθμίσεις από διάφορους βελτιωτές, γερμανικών κυρίως εταιρειών. Μία από αυτές είναι και η mcchip-dkr που βρίσκεται λίγο πιο έξω από την Κολονία και αυτή τη φορά παρουσιάζει ένα τσιπαρισμένο Golf 7.

Το εικονιζόμενο μοντέλο εξωτερικά μοιάζει αρκετά με το νέο Golf R, αφού φοράει τους προφυλακτήρες και τα πίσω φωτιστικά σώματα του εν λόγω μοντέλου. Επίσης, εξοπλίζεται με μεγάλης διαμέτρου ζάντες (ίσως 19 ιντσών), με ενισχυμένα φρένα στα οποία ξεχωρίζουν οι κιτρινο-πράσινες δαγκάνες, με χαμηλωμένη ανάρτηση και με νέο σύστημα εξάτμισης με δύο στρογγυλές απολήξεις.

Παρά λοιπόν την αρκετά δυναμική του εξωτερική εμφάνιση, κάτω από το καπό του φιλοξενείται ο 1.4 TSI κινητήρας ισχύος 140 ίππων και 250 Nm ροπής. Η mcchip-dkr προσφέρει την επιλογή αναβάθμισης του λογισμικού και η απόδοση ανεβαίνει στους 169 ίππους και 308 Nm ροπής, ενώ ο χρόνος που χρειάζεται για τη μετατροπή κυμαίνεται μεταξύ 2 έως 4 ωρών.


Get it on Google Play Download on the App Store