Mercedes G 500 βελτιωμένη από τη Brabus με 500 ίππους!

Η Brabus παρουσίασε τη νέα Brabus 500, που αποτελεί τη βελτιωμένη έκδοση της Mercedes G 500, πιο δυναμικό αμάξωμα, αλλά και ακόμα πιο πολυτελές εσωτερικό. O V8 4λιτρος turbo βενζινοκινητήρας της Mercedes G 500, ύστερα από αρκετές βελτιώσεις στον εγκέφαλο και με νέο πρόγραμμα χαρτογράφησης, έρχεται για να προσφέρει επιπλέον 78 άλογα ισχύος, φθάνοντας στους 500 συνολικά ίππους από 422. Ακόμη μεγαλύτερο είναι το κέρδος στη ροπή, η οποία αυξάνεται κατά 100 Nm φθάνοντας στα 710 Nm.

Με αυτά τα νούμερα, η νέα Brabus 500 έρχεται να προσφέρει 0-100 χλμ./ώρα σε 5,7 δευτερόλεπτα, ένα άκρως εντυπωσιακό νούμερο για αυτοκίνητο 2,5 και πλέον τόνων βάρους. Η τελική της ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 220 χλμ./ώρα. Εκτός τώρα του κινητήρα, η Brabus έχει προσθέσει στη βελτιωμένη της G-Class μια νέα σπορ εξάτμιση με βελτιωμένη ηχητική απόδοση, αλλά και διπλές απολήξεις στα πλαϊνά του αυτοκινήτου.

Φυσικά, η νέα δημιουργία της Brabus φέρει ένα πλήρες εξωτερικό πακέτο βελτίωσης με νέους προφυλακτήρες, ζάντες, πλαϊνά σπόιλερ κ.λπ., ενώ στο εσωτερικό συναντούμε ακριβότερα δέρματα και αλκαντάρα, μαζί με περισσότερο αλουμίνιο, ανθρακονήματα ή και ξύλο (ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη).

Get it on Google Play Download on the App Store