Νέο Nissan Navara με κινητήρα ισχύος 800+ ίππων από GT-R!

Βελτιωμένα Nissan GT-R με θηριώδεις αποδόσεις έχουμε δει κατά καιρούς αρκετές φορές από διάφορες εταιρείες αναβαθμίσεων, όπως είναι το πιο πρόσφατο GT-R με τους 1.700 ίππους στους τροχούς. Παράλληλα δεν λείπουν και οι μεταμοσχεύσεις κινητήρων και λοιπών μηχανικών μερών από GT-R σε άλλα «ήπια» αυτοκίνητα, όπως είχε γίνει παλαιότερα σε ένα Nissan Qashqai 1.000 ίππων!

Ο ίδιος βελτιωτής που είχε κάνει αυτή την extreme μετατροπή στο Qashqai, τώρα ανέλαβε να μεταμορφώσει σε GT-R και ένα ολοκαίνουργιο Nissan Navara. Κάτω από το μακρύ καπό του εικονιζόμενου pick-up δεν υπάρχει ο 2.3 λτ. πετρελαιοκινητήρας, αλλά ένα πανίσχυρο V6 3.8 λτ. turbo μοτέρ από GT-R R35, το οποίο με τις κατάλληλες περιποιήσεις της Severn Valley Motorsport (SVM), ξεπερνά τους 800 ίππους! Παράλληλα μεταφέρθηκε και το διπλού συμπλέκτη αυτόματο κιβώτιο του GT-R, ενώ έγιναν και οι απαραίτητες αναβαθμίσεις και ενισχύσεις σε πλαίσιο, αναρτήσεις και φρένα.

Όσο για τις επιδόσεις του κτηνώδους Navara, το μόνο στοιχείο που αναφέρεται είναι ότι η τελική του ταχύτητα ξεπερνά τα 200 μ.α.ω. (322 χλμ./ώρα!). Φανταστείτε λοιπόν αυτό το Navara να παίζει φώτα σε supercars τύπου Porsche, Lamborghini, Ferrari κ.λπ. και να βλέπουν οι οδηγοί των σπορ αυτοκινήτων τη μάσκα του Navara κολλημένη στον καθρέπτη τους!

Get it on Google Play Download on the App Store