Audi RS6-R Avant Edizione Italiana με 730 ίππους!

Για την 120ή επέτειό του, ο βελτιωτικός οίκος ABT Sportsline δημιούργησε το ένα και μοναδικό Audi RS6-R Edizione Italiana με πάρα πολλές αναβαθμίζεις σε σχέση με το νέο Audi RS 6 Avant στο οποίο βασίζεται.

Εξωτερικά, την άκρως δυναμική του εμφάνιση τονίζουν περαιτέρω τα αεροδυναμικά βοηθήματα  από ανθρακόνημα, όπως είναι τα σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα, οι ποδιές στα μασπιέ, η αεροτομή οροφής και ο διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα. Επιπλέον, εφοδιάζεται με μεγάλης διαμέτρου δίχρωμες ζάντες αλουμινίου και με μπλε λογότυπα RS6-R στη μάσκα και στην πόρτα του χώρου αποσκευών.

Στο εσωτερικό του ξεχωρίζουν τα ραμμένα λογότυπα ABT και RS6-R με την τρικολόρε ιταλική σημαία, καθώς και η αντίστοιχη πλακέτα στην ανθρακονημάτινη επένδυση του ταμπλό.

Μεγάλες αλλαγές έχουν γίνει και στον 4.0 TFSI κινητήρα εργοστασιακής απόδοσης 560 ίππων και 700 Nm ροπής. Κατόπιν των αναβαθμίσεων φτάνει τους 730 ίππους, οι οποίοι επιταχύνουν το μεγάλο στέισον βάγκον σε ρυθμούς supercar, με 0-100 χλμ./ώρα σε 3,3 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 320 χλμ./ώρα.


Get it on Google Play Download on the App Store