Φοβερή Mercedes-AMG GT με 650 ίππους από την RevoZport

Το κορυφαίο κουπέ μοντέλο της Mercedes, η AMG GT εντυπωσιάζει τόσο σε εμφάνιση όσο και σε δυναμικά χαρακτηριστικά, χωρίς να γίνει κάποια βελτίωση. Από την άλλη πλευρά οι εν δυνάμει κάτοχοί της, δεν αποκλείεται να αναζητήσουν ακόμα περισσότερη ισχύ και πιο «αγριεμένη» εμφάνιση.

Η RevoZport παρουσιάζει τις δικές της προτάσεις αναβάθμισης για τη Mercedes-AMG GT και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, χωρίς να χαλάει την ομορφιά του αυτοκινήτου. Το νέο aerokit από ανθρακόνημα που εξέλιξε για τους κατόχους των μοντέλων GT και GT S προσφέρει παράλληλα αύξηση κατά 20% της αεροδυναμικής πίεσης τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω τμήμα, για ακόμα καλύτερη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες που μπορεί εύκολα το αυτοκίνητο να αναπτύξει.

Επιπλέον, ο  V8 4.0 λτ. biturbo κινητήρας αποδίδει μετά την αναβάθμιση 188 ίππους παραπάνω στην AMG GT των 462 εργοστασιακών ίππων και 140 περισσότερους ίππους στην AMG GT S των 510 ίππων. Χρόνοι επιταχύνσεων δεν αναφέρονται, ωστόσο στα 0-100 χλμ./ώρα θα είναι πιο κοντά στα 3 δευτερόλεπτα (3,8 δλ. η GT S των 510 ίππων).


Get it on Google Play Download on the App Store