Αγριεμένο και πολύ τολμηρό Audi SQ5

Το πιο ισχυρό και σπορ μεσαίο SUV της Audi, το SQ5 προσφέρει από το εργοστάσιο ότι αναζητήσει κανείς από ένα τέτοιο αυτοκίνητο, όπως είναι υψηλή πολυτέλεια, μεγάλες ανέσεις και δυνατές επιδόσεις. Να υπενθυμίσουμε ότι την κίνηση του Audi SQ5 αναλαμβάνει ο 3.0 TFSI V6 με 354 ίππους και 500 Nm ροπής, προσφέροντας επιτάχυνση στο βάρους 1.870 κιλών αμάξωμα από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,4 δευτερόλεπτα.

Δείτε ακόμη: VW Golf R «δικάζει» όποιον στέκεται δίπλα του (+video)

Επιπλέον, το Audi SQ5 ξεχωρίζει και εξωτερικά από τις πιο χαμηλής ισχύος εκδόσεις, ενώ αλλαγές υπάρχουν και στο στήσιμο των αναρτήσεών του για ακόμα πιο σπορ χαρακτηριστικά οδήγησης. Για όσους όμως αναζητούν ακόμα πιο αγριεμένη εμφάνιση που να προκαλεί «κεφαλογυρίσματα», η Lumma Design εξέλιξε ειδικά για το Audi SQ5 το κιτ CLR 5S, το οποίο περιλαμβάνει πολλές προσθήκες στο αμάξωμα.

Τα πρόσθετα τμήματα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πλαστικό, παράγονται στη Γερμανία και συνοδεύονται από το πιστοποιητικό TÜV. Το κιτ αισθητικής αναβάθμισης περιλαμβάνει σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα, προσθήκες γύρω από τους θόλους όλων των τροχών, ενσωματωμένα πλαϊνά μαρσπιέ, διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα, διακοσμητικά στις πόρτες, πίσω αεροτομή, τέσσερις τετράγωνες απολήξεις των εξατμίσεων και αριθμημένη πλακέτα. Σε συνδυασμό και με ένα νέο σετ ζαντών αλουμινίου όπως είναι οι εικονιζόμενες και το κίτρινο χρώμα στο αμάξωμα, το συγκεκριμένο Audi SQ5 μόνο απαρατήρητο δεν θα περνάει.

Δείτε ακόμη: Πρεμιέρα για το νέο Audi Q3 (+video)

Για τον κινητήρα δεν αναφέρεται κάποια αναβάθμιση της απόδοσης, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί γνωστοί βελτιωτές που προσφέρουν διάφορα προγράμματα αύξησης της ισχύος. 

Get it on Google Play Download on the App Store