Ακόμα πιο καυτή Alfa Romeo Giulia (+video)

Η Alfa Romeo Giulia αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα, δυναμικά και σπορτίφ, όχι μόνο σε εμφάνιση αλλά και σε οδηγικά χαρακτηριστικά μεσαία σεντάν της αγοράς. Η έντονα αθλητική και μυώδης εμφάνισή της, καθώς και ο πολύ καλός συνδυασμός πλαισίου, στησίματος αναρτήσεων και πίσω κίνησης, συνθέτουν ένα σύνολο που ευχαριστιέσαι να οδηγείς.

Δείτε ακόμη: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio 563 PS στο δυναμόμετρο (+video)

Αν πάλι κάποιοι επιθυμούν ακόμα πιο extreme χαρακτηριστικά, με μερικές ακόμα μικρές αλλαγές, μπορεί να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και να χαρίσουν στην Alfa Romeo Giulia ακόμα πιο ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Η εταιρεία κατασκευής ζαντών αλουμινίου Vossen από το Μαϊάμι των Η.Π.Α., σχεδίασε ειδικά για την Giulia τις νέες σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου M-X1 σε διάσταση 19×9.5, οι οποίες στο ανθρακί χρώμα ταιριάζουν ιδανικά στο μεσαίο σπορ σεντάν ιταλικό αυτοκίνητο.

Παράλληλα, η Alfa Romeo Giulia που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο διαθέτει κάποιες ακόμα λεπτομέρειες που τονίζουν στο σπορ προφίλ της, όπως είναι το σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα από ανθρακόνημα, η πίσω αεροτομή από το ίδιο αυτό υλικό, όπως επίσης τα καλύμματα των καθρεπτών και τα διακοσμητικά στα μαρσπιέ. Το όλο πακέτο συμπληρώνει η χαμηλωμένη ανάρτηση.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Alfa Romeo Stelvio 2.0 λτ. 280 PS AT8 AWD

Get it on Google Play Download on the App Store