Ακραίο bodykit αξίζει όσο μεταχειρισμένο Nissan GT-R!

Το κόστος μιας βελτίωσης μπορεί να ξεφύγει κατά πολύ, αναλόγως του τι ζητάει κάποιος από το αυτοκίνητό του. Συνήθως, η αύξηση της απόδοσης κατέχει τα πρωτεία. Όμως οι άνθρωποι της Liberty Walk κατάφεραν να κάνουν την αισθητική αναβάθμιση του Nissan GT-R, ακριβότερη από το ίδιο το αυτοκίνητο.

Δείτε ακόμα: Στην παραγωγή το Nissan GT-R του 1 εκατομμυρίου!

Οι Ιάπωνες δημιούργησαν ένα ακραίο bodykit για τον «Godzilla», το οποίο είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανθρακονήματα. Οι επεμβάσεις έχουν αφήσει ανέγγιχτα μόνο την οροφή και τις πόρτες. Όλα τα υπόλοιπα πάνελ του αμαξώματος (καπό, πορτμπαγκάζ, προφυλακτήρες, φτερά, μαρσπιέ) έχουν αντικατασταθεί από carbon κομμάτια, που ως γνήσια δημιουργία της Liberty Walk δίνουν έμφαση στο «φόρτωμα» της εμφάνισης. Τα ξεχειλωμένα φτερά και η τερατώδης αεροτομή κλέβουν την παράσταση, τουλάχιστον μέχρι να ακούσει κάποιος το πόσο κοστίζουν.

Διαβάστε επίσης: Πόσο κάνει το Nissan GT-R στην Ελλάδα;

Συνολικά, η κατασκευή και τοποθέτηση του bodykit στο GT-R κοστολογείται στις 73.570 δολάρια! Μάλιστα, οι ζάντες αλουμινίου και η χαμηλωμένη ανάρτηση που βλέπουμε στις φωτογραφίες, δεν συγκαταλέγονται στο «μπουγιουρντί». Ούτε, φυσικά, το κόστος αγοράς του αυτοκινήτου. Στην Αμερική, όπου κάνουν θραύση τα bodykits του είδους, ένα μεταχειρισμένο Nissan GT-R μπορεί να βρεθεί για λιγότερο από 50.000 δολάρια (43.540 είναι η χαμηλότερη τιμή που βρήκαμε). Κάτι που σημαίνει πως η εν λόγω ανθρακονημάτινη φορεσιά, στοιχίζει σχεδόν όσο δυο μεταχειρισμένα αυτοκίνητα!

Get it on Google Play Download on the App Store