Mercedes Χ-Class για μεγαλογαιοκτήμονες!

H Mercedes X-Class είναι το πολυτελές pick-up της μάρκας, το οποίο όμως δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα από πλευράς πωλήσεων, παρά τα πολύ καλά χαρακτηριστικά του, καθώς από πλευράς τιμής βρίσκεται σε πολύ υψηλότερα επίπεδα από τον ανταγωνισμό.

Για όσους πάλι δεν έχουν πρόβλημα να δώσουν το… κάτι ακόμα παραπάνω, το Project της Kahn Design με την ξεχωριστή και δυναμική εμφάνιση είναι διαθέσιμο προς πώληση με μόλις 163 χλμ. στο οδόμετρο, έναντι 62.000 ευρώ.

Δείτε ακόμα: Mercedes X-Class για… ιπτάμενους και τζέντλεμαν!

Εξωτερικά τώρα, η Mercedes X-Class που βλέπετε διαθέτει μια νέα πιο έντονη μάσκα, ενώ ελαφρώς διαφοροποιημένος είναι κι ο εμπρός προφυλακτήρας. Το όλο παρουσιαστικό συμπληρώνεται από τις όμορφες ζάντες αλουμινίου, διάστασης 22 ιντσών, αλλά κι από τα έντονα φιμέ πίσω τζάμια. Στο εσωτερικό τώρα, οι σχεδιαστές της Kahn διάλεξαν μαλακό, ποιοτικό δέρμα, με τα καθίσματα να έχουν κόκκινες ραφές κι αντίστοιχου χρώματος λεπτομέρειες. Δέρμα θα βρείτε επίσης στις επενδύσεις των πορτών, αλλά και στο κεντρικό υποβραχιόνιο.

Διαβάστε επίσης: Η Mercedes X-Class τα βάζει με τα στοιχεία της φύσης

Μηχανικά τώρα και προς το παρόν, η Mercedes X-Class της Kahn, δεν έχει κάποια μετατροπή, αλλά στο εγγύς μέλλον όλα είναι πιθανά. Έτσι η πιο άγρια σχεδιαστικά X-Class κινείται από τον 6κύλινδρο κινητήρα πετρελαίου διάταξης V, χωρητικότητας 3 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 258 ίππους και 550 Nm ροπής, με την μετάδοση της κίνησης να πραγματοποιείται μέσω του αυτόματου κιβωτίου 7 ταχυτήτων.

Get it on Google Play Download on the App Store