Αυτή την BMW M3 E46 λατρεύεις να τη μισείς

Είναι αλήθεια πως η BMW M3 E46 είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο απευθύνεται σε οπαδούς και όχι απλούς φίλους της BMW ή της αυτοκίνησης γενικότερα. Πολλοί από αυτοί λατρεύουν το αυτοκίνητό τους να είναι εργοστασιακό ως την τελευταία βίδα. Και η πραγματικότητα είναι πως δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από μία εργοστασιακή BMW M3 E46.

Δείτε ακόμη: Βελτιωμένο Nissan GT-R διχάζει

Παρόλα αυτά, υπάρχει και το άλλο στρατόπεδο, το οποίο θεωρεί πως αυτά τα αυτοκίνητα δεν πρέπει να μένουν όπως είναι όταν βγαίνουν από το εργοστάσιο. Σε αυτό το στρατόπεδο ανήκει και ο ιδιοκτήτης της BMW M3 E46 που βλέπουμε στις πιο πάνω εικόνες. Σε αυτές φαίνεται ξεκάθαρα το Rocketbunny body kit στο υπέροχο Phoenix Yellow του αμαξώματος το οποίο δεν είναι βαφή αλλά μεμβράνη. Το κόστος του body kit είναι στα 2.500 ευρώ και εκτός από τα φαρδύτερα φτερά περιλαμβάνει εμπρός σπόιλερ και αεροτομή.

Διαβάστε επίσης: Το Mazda MX-5 αποκτά την δύναμη που του αξίζει (+video)

Η BMW M3 συνοδεύεται από ανάρτηση που την χαμηλώνει όσο δεν γίνεται… ζάντες αλουμινίου και εξάτμιση. Όσον αφορά στο μοτέρ της, πληροφορίες για αυτό δεν υπάρχουν. Το μόνο που μπορούμε λοιπόν να κάνουμε είναι να υπενθυμίσουμε πως στην εργοστασιακή του μορφή, το 3.2 λτ. ατμοσφαιρικό μοτέρ αποδίδει 343 ίππους στους πίσω τροχούς.

Get it on Google Play Download on the App Store