BMW M550i με body kit AC Schnitzer και πολύ χλιδή

Η BMW Σειρά 5 ήταν και παραμένει ένα από τα πιο γοητευτικά και με σπορτίφ χαρακτηριστικά αυτοκίνητα της μεγάλης κατηγορίας, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κορυφαίες εκδόσεις της. Στην κορυφή της γκάμας της νεότερης BMW Σειρά 5 τοποθετείται η ακαταμάχητη BMW M5 με το 4.4. λτ. V8 μηχανικό σύνολο των 600 ίππων και 750 Nm ροπής, το οποίο προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,4 δευτερόλεπτα.

Δείτε ακόμη: Τιτανομαχία: BMW M5 vs Mercedes-AMG E 63 S (+video)

Μια θέση πιο κάτω από πλευράς ισχύος βρίσκεται η BMW 550i xDrive με τον κινητήρα των 4.4 λτ. ισχύος 462 ίππων και 650 Nm ροπής. Το εν λόγω μοτέρ επιταχύνει τη μεγάλη BMW των 1.885 κιλών από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,0 δευτερόλεπτα.

Στη BMW Abu Dhabi Motors βρίσκεται μια BMW 550i xDrive για όσους θέλουν το κάτω παραπάνω, αφού είναι φορτωμένη με διάφορα αξεσουάρ της AC Schnitzer -και όχι μόνο. Εξωτερικά ξεχωρίζει το σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα από ανθρακόνημα, οι νέες ζάντες αλουμινίου, τα γκρι καλύμματα των καθρεπτών, η αμφιβόλου αισθητικής μεγάλη αεροτομή στο πίσω καπό και το νέο σύστημα εξάτμισης της AC Schnitzer. Το εσωτερικό αυτής της BMW 550i xDrive είναι υπερπολυτελές και εξοπλίζεται με τα πάντα, συν δύο μεγάλες οθόνες πίσω από τα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή BMW M2 Coupe M-DCT 370 PS (+videos)

Get it on Google Play Download on the App Store