BMW X6 M με 823 άλογα και υπέρτατη πολυτέλεια

Αυτή η βελτιωμένη BMW X6 M διαθέτει ότι μπορεί να αναζητήσει κανείς από ένα SUV αυτής της κατηγορίας, όπως υψηλές επιδόσεις, σπορ χαρακτηριστικά και κορυφαία πολυτέλεια. Για την ενίσχυση του κινητήρα έχει αναλάβει η Manhart και για το ντύσιμο του εσωτερικού η Carlex Design, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό.

Δείτε ακόμη: Εσωτερικό σε VW Arteon αξίζει όσο ένα Golf!

Ξεκινώντας από τον 4.4 λτ. twin-turbo V8 κινητήρα εργοστασιακής απόδοσης 575 ίππων και με ροπή 750 Nm, η Manhart μέσω του πακέτου αναβάθμισης MHX6 800 ανεβάζει την ισχύ στους 823 ίππους και τη ροπή στα 1.100 Nm. Οι μετατροπές περιλαμβάνουν νέο εγκέφαλο, μεγαλύτερες τουρμπίνες, νέο intercooler και εισαγωγή, καθώς και μια καινούργια ανοξείδωτη εξάτμιση με τετραπλές απολήξεις διαμέτρου 100 χιλιοστών.

Εκτός από τον κινητήρα, η Manhart επεμβαίνει και στο αμάξωμα προσθέτοντας ένα carbon καπό με νέες εισαγωγές, καινούργια πίσω αεροτομή και διαχύτη επίσης κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, αλλά και ένα πιο δυναμικό εμπρόσθιο σπόιλερ. Βελτιώσεις έχουν γίνει και στην ανάρτηση με την τοποθέτηση νέων σπορ ελατηρίων χαμηλώματος, ενώ η τελική πινελιά αφορά στις νέες ζάντες 22 ιντσών Manhart Concave One.

Δείτε ακόμη: VW Golf R με πρόγραμμα στα 400 άλογα

Πολύ ξεχωριστή εμφάνιση έχει και το εσωτερικό αυτής της βελτιωμένης BMW X6 M, στην οποία η Carlex Design έχει ντύσει κάθε επιφάνεια με δέρμα και αλκαντάρα. Επίσης, υπάρχουν διακοσμητικά από ανθρακόνημα, ενώ το σκουρόχρωμο διάκοσμο «σπάνε» οι κίτρινες λωρίδες σε διάφορα σημεία της καμπίνας. Το συνολικό κόστος των αλλαγών δεν αναφέρεται, ωστόσο σίγουρα θα αξίζει όσο μια καινούργια BMW.

 

Get it on Google Play Download on the App Store