Carbon kit σε Porsche Panamera κοστίζει μια περιουσία

Αγοράσατε (λέμε τώρα) τη νέα Porsche Panamera και σας φαίνεται λίγο… βαρετή εμφανισιακά; Σας έχουμε τη λύση αλλά θα σας κοστίζει ακόμα κάτι παραπάνω.

Ο ρωσικός βελτιωτικός οίκος Topcar Design που είναι γνωστός για τις εξαντρίκ και πανάκριβες βελτιωτικές προτάσεις του από το 2004, αναλαμβάνει την μεταμόρφωση της Porsche Panamera GTR σε φουλ ανθρακόνημα για το ποσό… των 33.270 ευρώ!

Στη νέα γενιά της έκδοσης GTR Carbon Edition, έχει διατηρηθεί ο αρχικός χαρακτήρας της «απλής» Porsche Panamera αλλά όλα τα υπόλοιπα εξωτερικά πάνελ είναι καλυμμένα με ανθρακονήματα. Μιλάμε για ένα νέο μπροστινό προφυλακτήρα, νέα μπροστινά φτερά, νέο καπό με μεγάλους αεραγωγούς, καλύμματα καθρέφτη, μερικώς καλυμμένα πίσω φωτιστικά σώματα, σχεδόν αόρατα πίσω χερούλια, πίσω αεροτομή και γενικά carbon παντού. Ακόμη και οι πινακίδες κυκλοφορίας είναι από ίνες άνθρακα.

Κάθε κομμάτι του κιτ, κατασκευάζεται από ίνες άνθρακα με χύτευση υπό κενό, με αποτέλεσμα την άριστη ποιότητα και το μικρό βάρος των εξαρτημάτων. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η έκδοση του GTR κιτ έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να τοποθετηθεί σε όλες τις εκδόσεις της Porsche Panamera. Οπότε μην άγχεστε, ότι και να έχετε.

Αν παρόλα αυτά θα θέλετε όλο το προαναφερθέν αεροδυναμικό κιτ χωρίς όμως να είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα,η τιμή εκκίνησης είναι 24.556 ευρώ. Διαλέγετε και παίρνετε.

Επίσης δε χρειάζεται να πάτε μέχρι τη Ρωσία για να βάλετε το πακέτο αυτό στην Panamera σας, καθώς η εταιρία διαθέτει γραφεία σε όλα τα μέρη του κόσμου, γεγονός που καθιστά εφικτή την κατασκευή ενός Porsche Panamera GTR Edition οπουδήποτε στον κόσμο.

Get it on Google Play Download on the App Store