Daihatsu Copen την είδε… GT-R

Το καλό με τις βελτιώσεις αυτοκινήτων είναι ότι δεν τις περιορίζει σχεδόν τίποτα. Μόνο η φαντασία και σε κάποιες περιπτώσεις ο νόμος… Έτσι λοιπόν, ο Liberty Walk, ο οποίος διακρίνεται για τα τολμηρά body kit του σε σπορ αυτοκίνητα και supercars, έκανε κάτι διαφορετικό αυτή την φορά.

Δείτε ακόμη: Το νέο Nissan GT-R θα είναι ασύλληπτο

Η διαφορετικότητα του εγχειρήματος έγκειται στο γεγονός πως η μετατροπή του μπορεί να είναι συνηθισμένη (καθώς θα δούμε για ακόμη μία φορά το body kit με τα φαρδιά φτερά και τα μεγάλα αεροδυναμικά βοηθήματα) αυτή τη φορά όμως είναι σε ένα… ταπεινό αυτοκίνητο και συγκεκριμένα το Daihatsu Copen.

O Liberty Walk ονομάζει το συγκεκριμένο μοντέλο GT-K, καθώς στο εμπρός μέρος του το έχει δώσει μάσκα και φώτα που μοιάζουν αισθητικά σε Nissan GT-R, ενώ όπως και σε κάθε μοντέλο του Ιάπωνα βελτιωτή, έτσι και αυτό ξεχωρίζει για τα πριτσινωτά φτερά του, που το κάνουν φαρδύτερο αλλά και την μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος.

Φυσικά υπάρχουν σπόιλερ περιμετρικά που το συνοδεύουν και είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, οι ζάντες αλουμινίου είναι της Forgiato, ενώ  η μετατροπή του Daihatsu Copen ολοκληρώνεται με μία αερανάρτηση και τέσσερις απολήξεις εξάτμισης από τιτάνιο! Τις προθέσεις του Liberty Walk τις είχαμε δει πέρυσι το φθινόπωρο σε ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, όπως μπορείτε να δείτε εδώ, πλέον όμως έχουμε και τις εικόνες του αυτοκινήτου σε φυσικό περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης: Το αλουμινόχαρτο σώζει το αυτοκίνητό σου από κλοπή (+video)

Όπως πάντα ο Liberty Walk δεν βάζει χέρι στο μοτέρ είτε μιλάμε για υπεραυτοκίνητα, είτε για το Copen, το οποίο εξακολουθεί να παίρνει πνοή από τον τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα των 660 κ.εκ.

Get it on Google Play Download on the App Store