Έρχεται το «σκληρό» Toyota Yaris TRD

Μετά την επισημοποίηση του ερχομού γρήγορων εκδόσεων για το νέο Toyota Yaris, ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά στο πώς θα δείχνουν.

Δείτε ακόμα: Σύγκριση: Νέο Toyota Yaris vs υπάρχον Yaris

Τα καλούδια της Toyota Racing Development θα αναλάβουν να προσδώσουν την απαραίτητη αγριάδα στα «καυτά» Yaris. Η μάσκα αποκτά ανθρακονημάτινο διαχωριστικό, ενώ το κομμάτι μεταξύ προβολέων και μάσκας βάφεται μαύρο. Φυσικά ο προφυλακτήρας είναι καινούργιος, με έμφαση στο δυναμικό splitter που συνοδεύεται από κόκκινο σιρίτι, το οποίο συνεχίζει στις πλαϊνές ποδιές και ενδεχομένως στον πίσω διαχύτη (φώτο από το πίσω μέρος δεν έχουμε, αλλά βάσει άλλων προτάσεων της TRD θεωρείται δεδομένο πως το Yaris θα έχει τέτοιον).

Οι ζάντες επίσης είναι νέες, ενώ το τμήμα πάνω από τα side skirts φέρει αυτοκόλλητο. Επίσης, τα παράθυρα διαθέτουν καλύμματα στο πάνω μέρος των θυρών.

Διαβάστε επίσης: Τελικές και ανοίγματα με Toyota Yaris GRMN (+video)

Επίσημα χαρακτηριστικά δεν υπάρχουν ακόμα, όμως η ανάρτηση φέρεται να έχει μικρότερη διαδρομή από το έδαφος. Πέρα από αυτά, το μόνο που γνωρίζουμε «κινητηριακά» για το νέο Yaris είναι ότι υπάρχει ολοκαίνουργιο, δυνατότερο και αποδοτικότερο υβριδικό σύνολο, μαζί με νέο 1.000άρι και 1.500άρι συμβατικό ατμοσφαιρικό κινητήρα.

Το πακέτο TRD αρχικά είναι προγραμματισμένο να διατεθεί μόνο στην ιαπωνική αγορά. Όμως θεωρείται βέβαιο πως πολλά κομμάτια -αν όχι όλα- θα περάσουν (είτε στον βασικό, είτε στον προαιρετικό εξοπλισμό) του Yaris GR Sport.


Get it on Google Play Download on the App Store