VW Arteon με εσωτερικό αξίας όσο ένα Golf!

Η πολυτέλεια στο εσωτερικό ενός αυτοκινήτου και κυρίως ενός μεγάλου μοντέλου όπως είναι το νέο Volkswagen Arteon είναι σίγουρα κάτι που αρέσει στους περισσότερους και ειδικά όταν έχει κάτι το ξεχωριστό. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η «μεταμόρφωση» δεν έχει γίνει από την ίδια την Volkswagen, αλλά από τη γερμανική εταιρία Neidfaktor, η οποία ειδικεύεται στην επένδυση του εσωτερικού αυτοκινήτων με ακριβά υλικά σε κάθε επιφάνεια.

Δείτε ακόμη: VW Scirocco 2.0 TSI ισχυρότερο από R

Στο εικονιζόμενο VW Arteon R-Line, οι περισσότερες επιφάνειες του εσωτερικού του έχουν ντυθεί με υψηλής ποιότητας δέρμα αλκαντάρα. Το υλικό αυτό έχει χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρο το ταμπλό από πάνω μέχρι κάτω, στο τιμόνι, στις επενδύσεις των θυρών, σε όλες τις κολόνες, στην κονσόλα, στην οροφή, στα σκίαστρα, μέχρι και στα πλαστικά πλαϊνά καλύμματα των εμπρός καθισμάτων. Παράλληλα, έχουν τοποθετηθεί διακοσμητικά από ανθρακόνημα σε διάφορα σημεία του εσωτερικού, επενδύσεις από μαύρο δέρμα, κόκκινες ραφές και ίδιας απόχρωσης ρίγες στα καθίσματα.

Όποιος λοιπόν το αποφασίσει να αποκτήσει ένα εσωτερικό στο VW Arteon όπως είναι σε αυτό που βλέπετε, θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού το συνολικό κόστος της υπολογίζεται από την Neidfaktor μεταξύ 17.000 – 20.000 ευρώ.

Δείτε ακόμη: Μαχητικό Audi RS 6 Avant με 775 άλογα!

Get it on Google Play Download on the App Store