Απίθανη Alfa Romeo 4C με 337 ίππους (+video)

Η Alfa Romeo 4C η οποία παρουσιάστηκε το 2013 και σήμανε την επιστροφή της μάρκας στα σπορ και πισωκινητα αυτοκίνητα, συνεχίζει μέχρι σήμερα να εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της και τα άκρως δυναμικά της χαρακτηριστικά χωρίς πολλές… φανφάρες. Η 4C με το καλοσμιλεμένο ανάγλυφο αμάξωμά της από ανθρακόνημα και ελαφριά υλικά θα μπορούσε να αποτελεί τη Ferrari των… φτωχών, σε συνδυασμό με ένα πιο δυνατό κινητήρα.

Διαβάστε ακόμη: Η νέα Alfa Romeo 8C θα έχει 700+ ίππους

H Alfa Romeo 4C έχει αποτελέσει παράλληλα ένα από τα αγαπημένα αυτοκίνητα βελτιωτών, όπως είναι και η Pogea Racing, η οποία πριν από λίγους μήνες είχε παρουσιάσει την εκπληκτική 4C Nemesis. Τώρα αποκαλύπτει το νέο της μοναδικό δημιούργημα με την ονομασία «Centurion 007 – The Green Arrow». Εξωτερικά κυριαρχεί το πράσινο χρώμα τεσσάρων στρώσεων, εμπνευσμένο από την Aston Martin Vantage του 2018, ενώ ανάλογη απόχρωση έχει χρησιμοποιηθεί και στο εσωτερικό αυτής της Alfa Romeo 4C. To φανταχτερό αυτό χρώμα υπάρχει σε διάφορα σημεία της διθέσιας καμπίνας, όπως είναι στο ταμπλό, στις πόρτες και στα τύπου μπάκετ καθίσματα.

Μετατροπές έχουν γίνει στις αναρτήσεις με την τοποθέτηση νέων αμορτισέρ, αλλά και στον κινητήρα. Να υπενθυμίσουμε ότι η εργοστασιακή 4C εφοδιάζεται με turbo μηχανικό σύνολο 1.75 λτ. ισχύος 240 ίππων και 350 Nm ροπής (0-100 χλμ./ώρα σε 4,5 δλ.). Το βελτιωμένο μοτέρ αποδίδει 337 ίππους και 465 Nm ροπής, ενώ στην 4C Nemesis ο κινητήρας είχε μεγαλώσει στα 1.95 λτ. και έφτανε τους 477 ίππους και τα 535 Nm ροπής.

Διαβάστε ακόμη: Νέες Alfa Romeo GTV και 8C με 600 και 700 άλογα!

Δείτε τη μοναδική αυτή Alfa Romeo 4C και στο παρακάτω βίντεο:


Get it on Google Play Download on the App Store