Ford Focus θέλει να μοιάσει σε McLaren Senna GTR

Σκέφτεστε ότι μερικά μοντέλα όπως είναι η Aston Martin Valkyrie και η McLaren Senna GTR είναι εξαιρετικά άγρια, σωστά; Κάπως έτσι θα αναλογίστηκε κι ο ιδιοκτήτης του εικονιζόμενου σεντάν Focus και του έβαλε μια αεροτομή που την χαρακτηρίζεις κάτι παραπάνω από… απλώστρα!

Δείτε ακόμα: Η μεγαλύτερη αεροτομή που μπήκε ποτέ σε Ford Mustang! (+video)

Αναμφίβολα είναι ακραία και κακόγουστη, αλλά ως γνωστόν, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Ο ιδιοκτήτης λοιπόν του εν λόγω μαύρου (κι άτυχου) Focus, αποφάσισε πως ήθελε το κάτι παραπάνω από αυτό. Ήθελε πέρα από το να προκαλεί εντύπωση, να παράγει και περισσότερη αρνητική άντωση ακόμα κι από μια McLaren Senna GTR! Αρχικά τοποθετήθηκε ένας διαχύτης εμπνευσμένος από τα μοντέλα που τρέχουν σε Time Attack. Δεν είναι κατασκευασμένος από ανθρακόνημα, τουναντίον είναι απλά «ντυμένος» με αυτοκόλλητο που θυμίζει carbon. Από τόσο χαμηλά ξεκινούν και τα στηρίγματα της αεροτομής, στα οποία καταλήγει η ανθρακονημάτινη αεροτομή της NRG Innovations.

Διαβάστε επίσης: Εντυπωσιακή Porsche 911 με 820 άλογα και τριπλή πίσω αεροτομή!

Αν μας ρωτάτε αν έχει κάποια αξία η συγκεκριμένη προσθήκη, θα σας απαντήσουμε χωρίς κανέναν δισταγμό! Όχι! Τέτοιου είδους βελτιώσεις – προσθήκες γίνονται σε αγωνιστικά αυτοκίνητα που χρειάζονται τέτοια αεροδυναμική βοήθεια κι όχι σε ένα συμβατικό Ford Focus. Που σε ότι αφορά τη βελτίωσή του, το περισσότερο που μπορεί να έχει είναι ένα φίλτρο αέρα, ή ακόμα να είναι και τελείως εργοστασιακό.

Get it on Google Play Download on the App Store