Αγριεμένο CUPRA Ateca με 350 ίππους

Μπορεί το CUPRA Ateca να είναι ένα σωστό θηρίο από το εργοστάσιο, αλλά η ΑΒΤ το αναλαμβάνει και το αγριεύει ακόμα περισσότερο! Ο γνωστός βελτιωτικός οίκος παρουσιάζει μια limited edition του γνωστού CUPRA Ateca, η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις 1.999 μονάδες.

Δείτε ακόμα: Νέο CUPRA Formentror με έως 310 ίππους

Το γρήγορο CUPRA Ateca βγαίνει από το εργοστάσιο με 300 ίππους, νούμερο που προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις. Όμως η ΑΒΤ θέλει τα αυτοκίνητα που έχουν την υπογραφή της να είναι ακόμα πιο δυνατά και για το λόγο αυτό προσθέτει 50 επιπλέον ίππους στο ισπανικό SUV, χάρη στο πακέτο ABT Power Performance Upgrade, το οποίο συνεργάζεται άψογα με το kit εξαγωγής της Akrapovic. Μάλιστα το τελευταίο είναι διαθέσιμο κι ως εργοστασιακή επιλογή! Η παραπάνω δύναμη (350 ίπποι και 440 Nm ροπής) προσφέρει μειωμένο χρόνο κατά 0,2 δλ. για τη διαδικασία του 0-100 χλμ./ώρα, δηλαδή ολοκληρώνεται σε 5 δλ., με την τελική ταχύτητα να σταματάει στα 255 χλμ./ώρα. Την καλύτερη οδική συμπεριφορά εξασφαλίζουν τα νέα ελατήρια που μειώνουν την απόσταση από το έδαφος από 25 έως 30 χλστ.

Διαβάστε επίσης: Δυναμίτης Cupra Ateca 2.0 TSI με 475 ίππους

Ένα γρήγορο αυτοκίνητο πρέπει να δείχνει κι άγριο και για αυτό έχει προστεθεί ένα ανθρακονημάτινο εμπρός spoiler, ενώ πίσω έχει τοποθετηθεί ένας πιο άγριος προφυλακτήρας. Το look ολοκληρώνεται με τις νέες ζάντες 20 ιντσών, οι οποίες «ντύνονται» με ελαστικά διαστάσεων 235/35 R20!

Δείτε ακόμα: Νέο CUPRA Leon έως 310 ίππους και Plug-in hybrid

Get it on Google Play Download on the App Store