Η Brabus έφτιαξε το απόλυτο εκτός δρόμου αυτοκίνητο (+video)

Η Brabus είναι μία εταιρεία βελτίωσης που έχει συνδέσει το όνομά της με τη Mercedes-Benz καθώς εδώ και πολλά χρόνια αναλαμβάνει την βελτίωση κάθε μοντέλου της. Η αλήθεια είναι όμως πως δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους ακραίες εκτός δρόμου μετατροπές.

Δείτε ακόμη: Αυτό το Nissan Qashqai είναι το ταχύτερο SUV στον κόσμο!

Όπως για παράδειγμα αυτήν εδώ που βλέπουμε στις εικόνες αλλά και στο video πιο κάτω και παρουσιάζει μία G-Class προηγούμενης γενιάς στην πιο ακραία off road εκδοχή της. Το αυτοκίνητο που βλέπουμε να πρωταγωνιστεί βασίζεται στην G 550 4×4² και έχει να επιδείξει μεταξύ άλλων, αρκετά πάνελ από ανθρακονήματα, σχάρα οροφής με μπάρα LED, εργάτη, προστατευτικές μπάρες εμπρός και πίσω, ειδική θέση για τη ρεζέρβα, νέες ζάντες και LED προβολείς πίσω.

Κάτω από το καπό της η G-Class Adventure 4×4² έχει τον 4.0 λτ. V8 biturbo βενζινοκινητήρα, που αποδίδει 542 ίππους και 800 Nm ροπής, συνεργάζεται με 7άρι αυτόματο κιβώτιο και χαρίζει επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 6,7 δευτερόλεπτα. Επίδοση φοβερή για ένα αυτοκίνητο εκτός δρόμου.

Διαβάστε επίσης: Νέα BMW X3 βελτιωμένη από την AC Schnitzer

Για την ιστορία να πούμε πως η εξωφρενική τιμή της Mercedes G-Class Adventure 4×4² είναι στα 540.242 ευρώ για την αγορά της Γερμανίας.


Get it on Google Play Download on the App Store