Εξωπραγματική BMW Σειρά 3 Touring της Liberty Walk!

H συγκεκριμένη εταιρεία έχει δημιουργήσει μερικά αυτοκίνητα τα οποία μπορεί να τα χαζεύει κανείς για ώρες, ασχέτως αν τελικά οι μεταμορφώσεις του αρέσουν ή όχι. Το τελευταίο έργο της Liberty Walk, η εικονιζόμενη BMW Σειρά 3 Touring πραγματικά τα σπάει!

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως η τόσο μεταλλαγμένη Σειρά 3 Touring είναι η μοναδική που έχει κατασκευάσει η Liberty Walk και ειδικά με τόσο έντονα φουσκώματα.

Δείτε ακόμη: Έτοιμα για Tokyo Drift τα GT86 & BRZ της Liberty Walk

Ως βάση οι μηχανικοί της Liberty Walk χρησιμοποίησαν το μοντέλο F31 με M Look, το οποίο «φούσκωσε» τρομερά. Ο εμπρός προφυλακτήρας είναι εξαιρετικά δυναμικός, με μεγάλα ανοίγματα, αλλά κι ένα ανθρακονημάτινο splitter στο κατώτερο μέρος του.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Liberty Walk άπλωσε χέρι στην Mustang

Ένα μέρος της μαγείας κρύβεται όμως και στο σύστημα εξαγωγής της Armytrix, με εκπληκτική χροιά και τέσσερις ευμεγέθεις απολήξεις, οι οποίες ξεπροβάλλουν από τον πίσω προφυλακτήρα. Όμως για να μη γίνεται κόλαση η ζωή του ιδιοκτήτη κάθε φορά που θέλει να περάσει έναν κακοτράχαλο δρόμο, έχει τοποθετηθεί αερανάρτηση, ώστε να ρυθμίζεται κατά το δοκούν η απόσταση από το έδαφος!

Για το τι κινητήρας υπάρχει κάτω από αυτή την 3άρα δεν αναφέρεται, ωστόσο θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχει αρκετά άλογα και δεν είναι κάποια βασική έκδοση γεμάτη φουσκώματα.

Get it on Google Play Download on the App Store