Κιτ υπερτροφοδότησης για BMW M3

Η BMW M3 Ε92 έχει πλέον κάτι περισσότερο από μία δεκαετία στις ρόδες της, παρόλα αυτά εξακολουθεί να σαγηνεύει τόσο με την εμφάνισή της όσο και με τις επιδόσεις της. Φυσικά και οι δύο τομείς έχουν γνωρίσει αρκετές βελτιώσεις από διάφορους οίκους, με κάποιους από αυτούς να ασχολούνται ακόμη με το γερμανικό σπορ κουπέ.

Δείτε ακόμη: Mustang πηγαίνουν πλάι-πλάι… με το πλάι! (+video)

Η πιο πρόσφατη βελτίωση λοιπόν, μας έρχεται από τον G-Power, που μέσω ενός κιτ υπερτροφοδότησης αυξάνει την απόδοση του 4.0 λτ. V8 κινητήρα (η μόνη BMW M3 με V8 κινητήρα ήταν αυτή) από τους 420 ίππους στους 500 ίππους ισχύος.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένο βελτιωτής παρουσιάζει κάτι τέτοιο για την BMW M3 και το κόστος του πακέτου είναι στα 3.000 ευρώ. Μάλιστα, οι μηχανικοί του G-Power διατείνονται πως εκτός από την ισχύ βελτιώνεται δραματικά και η απόκριση του κινητήρα σε όλο το εύρος στροφών.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται το «καυτό» Toyota Auris

Φυσικά ο βελτιωτικός οίκος G-Power προσφέρει μία σειρά από διάφορα πακέτα με ακόμη περισσότερη δύναμη για όσους θέλουν παραπάνω άλογα, μόνο που το κόστος τους εκτοξεύεται δραματικά, καθώς ξεκινούν από τετραψήφια νούμερα.

Get it on Google Play Download on the App Store