Κτηνώδες Audi RS 3 500 ίππων από την ΑΒΤ

Μπορεί το Audi RS 3 Sportback από το εργοστάσιο να αποδίδει 400 ίππους, αλλά υπάρχουν κι ανικανοποίητοι πελάτες που θέλουν το κάτι παραπάνω. Αυτοί απευθύνονται στην ΑΒΤ, η οποία προσθέτει επιπλέον 100 ίππους στο γρήγορο Audi.

Για όσους δεν γνωρίζουν να αναφέρουμε πως η ΑΒΤ είναι γνωστή βελτιωτική εταιρεία με τεράστια ειδίκευση στις βελτιώσεις των μοντέλων του ομίλου VW Group.

Δείτε ακόμη: Μεταφορές εξπρές με την Skoda Octavia RS ABT

Το Audi RS 3 Sportback διαθέτει ένα επιβλητικό παρουσιαστικό από το εργοστάσιο κι αυτός ήταν ένας λόγους που ο βελτιωτικός οίκος δεν πείραξε πολύ το φαίνεσθαι, παρά μόνο πρόσθεσε άφθονα λογότυπα ΑΒΤ. Όλο το βάρος οι μηχανικοί το έριξαν στο μοτέρ των 2.5 λίτρων. Έχει τοποθετηθεί ένα νέο και μεγαλύτερο intercooler, το σύστημα εξαγωγής είναι κι αυτό ολοκληρωτικά αλλαγμένο, ενώ ο εγκέφαλος έχει επαναπρογραμματιστεί για τη διαχείριση της επιπλέον δύναμης. Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω αποδίδει 100 επιπλέον ίππους, αγγίζοντας συνολικά τους 500 και η ροπή τα 570 Nm.

Διαβάστε επίσης: Η ABT κάνει τούμπανο το Audi RS5 Sportback

Το RS3 Sportback της ABT, ολοκληρώνει τη διαδικασία του 0–100 χλμ./ώρα σε 3,7 δλ., με την τελική ταχύτητα να ανέρχεται στα 299 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store