Κτήνος Mercedes GLE 63 S Coupe 795 ίππων! (+video)

Η τελευταία βελτιωτική πρόταση της AutoDynamics, φέρει το όνομα Project Inferno και αποτυπώνει μια Mercedes GLE 63 S Coupe, με απόδοση 795 ίππων! Το θεριό χρειάζεται μόλις 3,2 δλ. για να εκτοξευθεί στα πρώτα 100 χλμ./ώρα, ενώ η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 336 χλμ./ώρα!

Για να σκαρφαλώσει η δύναμη σε αυτά τα νούμερα, έχουν γίνει μερικές εκτεταμένες βελτιώσεις, όπως νέα τουρμπίνα, διαφορετική χαρτογράφηση του εγκεφάλου, αλλά και ένα ολοκληρωτικά αλλαγμένο σύστημα εξαγωγής. Έτσι η δύναμη έφτασε στους 795 ίππους όπως αναφέραμε, ενώ η ροπή στο ιλιγγιώδες νούμερο των 1.181 Nm.

Δείτε ακόμη: H Brabus δυναμώνει και αγριεύει την νέα Mercedes A-Class

Εργοστασιακά το εν λόγω μοντέλο εξοπλίζεται με τον 8κύλινδρο, 5.5 λίτρων κινητήρα βενζίνης, απόδοσης 576 ίππων και 760 Nm ροπής, με την μετάδοση της κίνησης να πραγματοποιείται μέσω ενός αυτόματου 7τάχυτου κιβωτίου και στους 4 τροχούς.

Διαβάστε επίσης: Εργοστάσιο Brabus: εκεί που οι Mercedes γίνονται «κτήνη» (+video)

Όπως η συγκεκριμένη Mercedes GLE 63 S Coupe είναι άγρια και το τονίζει, χάρη στο εξαιρετικό bodykit της TopCar και στις θηριώδεις ζάντες των 23 ιντσών της Vossen, με ελαστικά διαστάσεων 295/35 εμπρός και 335/30 πίσω! Οι βελτιωτές όμως πέρα από τη δύναμη επιμελήθηκαν και το στήσιμο του αυτοκινήτου, μιας και έχει τοποθετηθεί μια ανάρτηση της Brabus!


 

Get it on Google Play Download on the App Store