Θηρίο Mercedes G-Class με 500 άλογα!

Σίγουρα, η νέα Mercedes G-Class είναι ένα θηρίο, έτοιμο να κατακτήσει κάθε έδαφος, ακόμη και το πιο σκληροτράχηλο και να πάει τον οδηγό της εκεί που άλλα αυτοκίνητα δεν μπορούν. Παρόλα αυτά, υπάρχουν και αρκετοί ιδιοκτήτες που αρέσκονται στο να παίρνουν μία Mercedes G-Class αποκλειστικά για ασφάλτινη χρήση και σε αυτούς ακριβώς απευθύνεται η Brabus.

Δείτε ακόμη: Αγριεμένο και πολύ τολμηρό Audi SQ5

Η βελτιωτική εταιρεία, για αυτό ακριβώς το σκοπό, παρουσίασε τη νέα της πρόταση, η οποία αφορά στην ολοκαίνουργια G 500. Αυτή κάτω από το καπό της έχει έναν διπλοτούρμπινο V8 χωρητικότητας 4.0 λτ. ο οποίος αποδίδει πλέον 500 ίππους στις 5.600 σ.α.λ. και 710 Nm ροπής από τις 2.250 σ.α.λ.

Σύμφωνα με την Brabus, πλέον η Mercedes G 500 χρειάζεται μόλις 5,7 δευτερόλεπτα για να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα και έχει τελική ταχύτητα 210 χλμ./ώρα (ταχύτητα που περιορίζεται από ηλεκτρονικό κόφτη). Να υπενθυμίσουμε ότι η εργοστασιακή G 500 αποδίδει 421 ίππους και 610 Nm ροπής και επιταχύνει το βάρους 2,5 τόνων αμάξωμα από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε 5,9 δευτερόλεπτα.

Διαβάστε επίσης: Φτιαγμένο VW up! GTI με 145 άλογα

Εκτός από τις αλλαγές στο μοτέρ, η Brabus προσφέρει για το γερμανικό 4×4, ζάντες αλουμινίου από 20 έως 23 ίντσες, καπό από ανθρακονήματα για μείωση βάρους, διάφορα διακοσμητικά αμαξώματος επίσης από ανθρακονήματα, μπάρα οροφής LED, και εξάτμιση. Όσον αφορά στο εσωτερικό, μπορεί να επιλέξει κανείς για αυτό αλκαντάρα, ενθέσεις ανθρακονημάτων και αλουμινένια πεντάλ.

Get it on Google Play Download on the App Store