Mercedes G Class Inferno: ο Hulk των SUV!

O βελτιωτικός οίκος εκ Ρωσίας, Top Car, περιέλαβε τη Mercedes-Benz G-Class, την «έπρηξε», την έβαψε σε ένα ματ πράσινο χρώμα και θα την παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης.

Το βελτιωτικό πακέτο ακούσει στο όνομα Inferno κι αποτελείται από πάνω από 70 κομμάτια τα οποία είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα και Kevlar. Η κατασκευάστρια εταιρεία αναφέρει πως το συγκεκριμένο bodykit είναι αρκετά περίπλοκο για να τοποθετηθεί και απαιτούνται περίπου δυο εβδομάδες εργασίας.

Δείτε ακόμη: H Gemballa κάνει την Porsche 911 κτήνος!

Ολοκληρωμένο το bodykit εκτός της βαφής κοστίζει 39.650 ευρώ (υπολογίστε επιπλέον 7.500 ευρώ για τοποθέτηση και βαφή) ενώ οι θηριώδεις και σφυρήλατες ζάντες διάστασης 23 ιντσών κοστίζουν 7.700 ευρώ. Βελτιωμένη όμως είναι και η καμπίνα της G-Class, μιας και υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις, ενώ για όσους το κιτς είναι προτεραιότητα, μπορεί να επιλεγεί δέρμα κροκόδειλου, ενώ υπάρχει η δυνατότητα αρκετές από τις λεπτομέρειες να είναι από πραγματικό χρυσό.

Διαβάστε επίσης: Lamborghini Huracan έτοιμη να «φάει» το δρόμο

Όμως για όσους δεν θέλουν να μείνουν μόνο στο φαίνεσθαι, η TopCar σε συνεργασία με την GoshaTurboTech, προσφέρει και αρκετά βελτιωτικά πακέτα, ώστε το κάθε ένα να πληροί τις απαιτήσεις του εκάστοτε ιδιοκτήτη. Το κορυφαίο μηχανικό βελτιωτικό πακέτο, προσφέρει στο δεξί πόδι του οδηγού έως και 1.050 Nm ροπής.


 

Get it on Google Play Download on the App Store