Mercedes X-Class θηρίο ανήμερο

Ο βελτιωτικός οίκος Carlex Design φημίζεται για τις εκκεντρικές βελτιώσεις που πραγματοποιεί στα αυτοκίνητα με τα οποία καταπιάνεται και αυτή την φορά ήταν η σειρά της Mercedes X-Class να βιώσει την εμπειρία. Το pickup της Mercedes απέκτησε πλέον μια άλλη υπόσταση, πολύ πιο άγρια και σίγουρα πιο εντυπωσιακή από αυτήν με την οποία το έχουμε γνωρίσει στην εργοστασιακή του έκδοση.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Mercedes X 250 d (+video)

Ο Carlex Design μάλιστα διαθέτει δύο διαφορές βελτιωτικές προτάσεις για το γερμανικό μοντέλο, με τη μία να είναι ασφάλτινη και την άλλη hard core εκτός δρόμου. Και στις δύο περιπτώσεις η X-Class έχει να επιδείξει νέους προφυλακτήρες, φτερά με πλαστικά καλύμματα, προστατευτικό κινητήρα, πλευρικές μπάρες, μπάρες καρότσας, νέα εξάτμιση με ρυθμιζόμενο ήχο και αυτοκόλλητα γραφικά στο αμάξωμα.

Διαβάστε επίσης: Audi RS3 R με 572 ίππους από την MTM

Φυσικά η ασφάλτινη έχει τα ανάλογα ελαστικά εμπρός και άλλο σετάρισμα στην ανάρτηση, ενώ η χωμάτινη έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος και μπάρα με LED στην οροφή. Το εσωτερικό είναι και αυτό αλλαγμένο και μάλιστα αισθητά, καθώς έχει αποκτήσει και στις δύο περιπτώσεις δερμάτινες επενδύσεις με ανάγλυφα σχέδια, ενθέσεις από ανθρακονημάτων στο ταμπλό και στα πάνελ των θυρών και νέα καθίσματα.


Get it on Google Play Download on the App Store