Μια BMW M3 E30 για… φίλημα!

Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι η BMW Μ3, ανεξάρτητα από τη γενιά της, είναι ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο το οποίο έχει χαραχτεί στο μυαλό και την καρδιά του κάθε λάτρη της αυτοκίνησης.

Στις φωτογραφίες έχετε τη δυνατότητα να θαυμάσετε μια εκπληκτική Ε30 Μ3, η οποία έχει δεχτεί εκτεταμένη περιποίηση από την βελτιωτική εταιρεία Vilner. To μοντέλο είναι χρονολογίας 1990, άψογα διατηρημένη, η οποία έχει αποκτήσει το υπέροχο Imola Red II, χρώμα. Το εκπληκτικότερο όλων όμως είναι πως «φοράει» το bodykit της εξαιρετικά σπάνιας Evolution II, με το όμορφο παρουσιαστικό να συμπληρώνεται από τις πανέμορφες ζάντες 18 ιντσών της BBS, με το κόκκινο κέντρο τους να κεντρίζει το βλέμμα!

Δείτε ακόμη: «Στα πράσα» και στο όριο η νέα BMW M3 (+video)

Όμως η αληθινή μαγεία είναι μόλις δείτε την καμπίνα του υπέροχου Μ3. Η Vilner, επέλεξε μια καρό ταπετσαρία με αρκετές επενδύσεις ποιοτικού δέρματος για τα bucket καθίσματα της Sparco. Με την ίδια επένδυση έχουν ντυθεί τα πάνελ των θυρών, αλλά και ο ουρανός, ενώ το τιμόνι είναι καλυμμένο με δέρμα. Τα πίσω καθίσματα αφαιρέθηκαν για εξοικονόμηση βάρους, αλλά και για να μπορέσει να τοποθετηθεί με άνεση το roll-cage.

Διαβάστε επίσης: Νέα BMW M340i: η πιο δυνατή Μ που δεν είναι… Μ

To καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος! Κάτω από το καπό οι μηχανικοί της Vilner αποφάσισαν να τοποθετήσουν το μεγαλύτερο σε κυβισμό μοτέρ, από την επόμενης γενιά Μ3, την Ε36, με απόδοση 317 ίππων. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται μέσω του 5ταχυτου χειροκίνητου κιβωτίου στον σωστό άξονα, δηλαδή πίσω! Αυτά σε συνδυασμό με το χαμηλά διατηρημένο βάρος στα μόλις 1.200 κιλά, αντιλαμβάνεστε ότι αυτό το Μ3 σκορπάει χαμόγελα: Τόσο όταν το βλέπεις, όσο κι όταν το οδηγείς! 

Get it on Google Play Download on the App Store