Τρομακτική Lamborghini Huracan 1.500 ίππων!

H Underground Racing είναι μια αμερικανική εταιρία βελτιώσεων, η οποία δημιούργησε μόδα με τις εξωφρενικά βελτιωμένες Lamborghini των 1.500 και άνω ίππων. Mέχρι πρότινος η κορυφαία έκδοση της Huracan διέφευγε των “περιποιήσεων” της UGR, όμως τώρα ετοιμάζεται να πάρει τη θέση της δίπλα στις παντοδύναμες Aventador και Gallardo που μας έχουν παρουσιάσει οι Αμερικανοί.

Δείτε ακόμα: Εξωφρενικό το νέο Nissan GT-R Nismo GT3

Με την προσθήκη δυο τούρμπο η απόδοση του V10 των 5.2 λίτρων “εκτινάσσεται” από τους 640, στους 1.500 ίππους. Μιλάμε, δηλαδή, για μια αύξηση της ιπποδύναμης που αγγίζει το 120%! Το νούμερο αυτό επιτυγχάνεται με την χρήση αγωνιστικής αιθανόλης, καθότι με κανονική βενζίνη 98 οκτανίων περιορίζεται στα “μόλις” 1.150 άλογα.

Για να αντέξει ο δεκακύλινδρος κινητήρας και το σύστημα μετάδοσης όλα αυτά τα άλογα, έχουν επιστρατευθεί σφυρήλατα πιστόνια με αγωνιστικές κεφαλές CNC, αγωνιστικός συμπλέκτης, ενισχυμένα συγχρονιζέ στο κιβώτιο ταχυτήτων με επικάλυψη Nicasil, αλλά κι ένας άγραφος εγκέφαλος JRR M1 της Motec.

Δείτε ακόμα: Ρώσικο θηρίο πάει παντού (+video)

Για όποιον δεν είναι ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα, η Underground Racing ετοιμάζει ένα πακέτο αναβάθμισης που θα διπλασιάσει την ιπποδύναμη, στέλνοντάς τη στην 4η χιλιάδα (3.000 ίπποι, δηλαδή)! Με την διαφορά ότι για να αντέξει την ιλιγγιώδη καταπόνηση η μετάδοση, το ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη θα δώσει τη θέση του σε ένα σειριακό προδιαγραφών αγώνων dragster.

Σημειώνεται ότι το Stage 3, όπως ονομάζεται το πακέτο των 1.500 ίππων, καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας 24.000 μιλίων (ή 39.000 χιλιομέτρων).

Get it on Google Play Download on the App Store