Νέα BMW X3 βελτιωμένη από την AC Schnitzer

O γνωστός βελτιωτής των μοντέλων της BMW, η AC Schnitzer παρουσιάζει το πρόγραμμα αισθητικής και μηχανικής αναβάθμισης για τη νέα BMW X3, ενισχύοντας ακόμα πιο πολύ το δυναμικό της προφίλ.

Δείτε ακόμη: Πρώτη βελτίωση για το Volkswagen T-Roc από την ABT

Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, η AC Schnitzer σχεδίασε ένα νέο αεροδυναμικό κιτ για τη BMW X3, το οποίο περιλαμβάνει σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα, αεροτομή στο τελείωμα της οροφής και προστατευτική πίσω ποδιά. Επιπλέον, διατίθεται διάφορα σχέδια απολήξεων των εξατμίσεων με χρώμιο ή ανθρακόνημα και μια ευρεία γκάμα σχεδίων ζαντών αλουμινίου διαστάσεων 19, 20 ή ελαφριές σφυρήλατες 21 ιντσών.

Για την αναβάθμιση του εσωτερικού, η AC Schnitzer προσφέρει αξεσουάρ κατασκευασμένα από αλουμίνιο, όπως είναι το κάλυμμα για το σύστημα BMW i-Drive, τα πεντάλ, μέχρι και μπρελόκ.

Για όσους θέλουν παραπάνω ισχύ, διατίθενται προγράμματα αύξησης της απόδοσης για την X3 xDrive20d από 190 ίππους σε 222 ίππους και για την X3 xDrive30d από 265 ίππους σε 315 ίππους, εξασφαλίζοντας ακόμα πιο γρήγορες επιταχύνσεις. Το όλο πακέτο αναβάθμισης συμπληρώνεται από την τοποθέτηση νέων ελατηρίων χαμηλώματος από 20 έως 25 χιλιοστά.

Δείτε ακόμη: Κιτ υπερτροφοδότησης για BMW M3 


Get it on Google Play Download on the App Store