Νέο Suzuki Jimny έγινε Mercedes G-Class!

Το νέο Suzuki Jimny μπορεί να εκσυγχρονίστηκε σε πάρα πολλά σημεία, ωστόσο διατήρησε τον σκληροτράχηλο εκτός δρόμου χαρακτήρα του προγενέστερου και αποτελεί μονόδρομο για το κοινό που θέλει ένα καινούργιο μικρό και προσιτό 4×4 για off roading. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που διάφοροι βελτιωτές έχουν παρουσιάσει τις δικές τους προτάσεις για περεταίρω ενίσχυση του «πολεμικού» του προφίλ, κάνοντάς το να μοιάζει με πολύ ακριβότερα και μεγαλύτερα 4×4, όπως είναι για παράδειγμα τη Mercedes G-Class.

Δείτε ακόμη: Το νέο Suzuki Jimny γίνεται «κομάντο»

Ο βελτιωτικός οίκος Wald International από την Ιαπωνία δεν θα μπορούσε να μην υποκύψει στον πειρασμό και εξέλιξε ένα body kit για το νέο Jimny, το οποίο μεταμορφώνει το μικρό 4×4 σε πραγματικό θηρίο. Το Sports Line Black Bison Edition όπως ονομάζεται το νέο αυτό «κοστούμι» αποτελείται από πολλά τμήματα: Νέοι προφυλακτήρες με φώτα LED, προσθήκες στους θόλους των τροχών, νέα μάσκα και καλύμματα στα φανάρια, εισαγωγή αέρα στο καπό, φώτα LED στην οροφή, φλας πάνω από τα εμπρός φτερά τύπου G-Class και μια μεγάλη αεροτομή στο τελείωμα της οροφής. Παράλληλα, οι νέες ζάντες και τα πολύ μεγάλα χωμάτινα ελαστικά κάνουν το Jimny να μοιάζει σαν ένα μικρό… big foot.

Τεχνικές πληροφορίες δεν αναφέρονται, ωστόσο φαίνεται πως έχουν γίνει αλλαγές και στις αναρτήσεις με την τοποθέτηση νέων αμορτισέρ και ελατηρίων, τα οποία έχουν αυξήσει και άλλο την απόσταση από το έδαφος. Σε συνδυασμό και με ένα πιο δυνατό κινητήρα, αυτό το Jimny… G-Class θα ήταν ακαταμάχητο.

Δείτε ακόμη: Το νέο Suzuki Jimny βγήκε σε pick-up!

Get it on Google Play Download on the App Store