Νέο Suzuki Swift Sport με extreme body kit

H Ιαπωνική εταιρεία βελτιώσεων Kuhl Racing με τις πολύ… ιδιαίτερες μετατροπές ειδικά στην εξωτερική εμφάνιση, παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό body kit για το νέο Suzuki Swift Sport. Το αεροδυναμικό κιτ περιλαμβάνει ένα μεγάλο σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα, νέα μάσκα και διακοσμητικά γύρω από τα φώτα ομίχλης, μαύρα ή στο χρώμα του αμαξώματος.

Δείτε ακόμη: Honda Civic Type R FN2 με 765 ίππους! (+video)

Στο πλαϊνό τμήμα έχουν προστεθεί ποδιές στα μαρσπιέ, ενώ για το πίσω άκρο του Swift Sport υπάρχουν δύο εκδοχές. Και στα δύο σχέδια υπάρχει ένας μεγάλος διαχύτης, όμως η βασική διαφορά εντοπίζεται στις δύο εξατμίσεις ή στις τέσσερις που είναι και πιο εντυπωσιακές.

Για το αν θα «πειραχτεί» ο 1.4 λτ. turbo κινητήρας δεν υπάρχει ακόμα καμία αναφορά, αν και δεν αποκλείεται να γίνει κάποια αναβάθμιση. Να υπενθυμίσουμε ότι το μηχανικό αυτό σύνολο αποδίδει από το εργοστάσιο (στο νέο Suzuki Swift Sport) 140 ίππους και 230 Nm ροπής και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 210 χλμ./ώρα. Επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, ωστόσο με 6,96 κιλά/ίππο (140 hp με 975 κιλά) θα είναι αρκετά γρήγορο.

Δείτε ακόμη: Ονειρεμένη Alfa Romeo 4C με 485 ίππους!

Get it on Google Play Download on the App Store