Νέο Toyota RAV4 με πολύ άγριες διαθέσεις (+video)

Το νέο Toyota RAV4 είναι ένα αυτοκίνητο που εστιάζει στις ανέσεις, στους χώρους και στην πρακτικότητα, αλλά και στον συνδυασμό σβέλτων επιδόσεων με χαμηλή κατανάλωση στην υβριδική έκδοση. Το RAV4 δεν θα το πάρει κανείς που αναζητά σπορ χαρακτηριστικά, εκτός και αν το αναλάβει η ιαπωνική εταιρεία βελτιώσεων Kuhl Racing για να το μεταμορφώσει!

Δείτε ακόμη: Νέο Toyota RAV4 Plug-in Hybrid με 306 άλογα!

Το ιαπωνικό μικρομεσαίο SUV παρουσιάζεται αγνώριστο μετά τις περιποιήσεις της Kuhl Racing και σίγουρα το αποτέλεσμα θα αρέσει σε όσους θέλουν ένα καινούργιο RAV4 με αρκετά πιο «πικάντικη» εμφάνιση. Στο εμπρός άκρο του ξεχωρίζει το μεγάλο σπόιλερ, μαζί με τα ακροπτερύγια στις πλευρικές εισαγωγές. Στο πλάι δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι αντίστοιχες ποδιές, ενώ το ίδιο ισχύει για τον διαχύτη και τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης πίσω. Εξυπακούεται ότι οι ζάντες ακολουθούν το ίδιο μοτίβο, φτάνοντας τις 20 ίντσες σε διάμετρο, ενώ αυτονόητη είναι η ύπαρξη ελατηρίων χαμηλώματος.

Δείτε ακόμη: Κινητήρες – αποδόσεις του ιαπωνικού νέου Toyota Yaris

Με αυτά και με αυτά, το «μεταμορφωμένο» RAV4 χάνει τελείως τον SUV χαρακτήρα του, δηλαδή να μπορεί να κινηθεί και εκτός της ασφάλτου. Ωστόσο, και εντός δρόμου χρειάζεται προσοχή λόγω του χαμηλώματος και των σπόιλερ.

Όλες αυτές οι προσθήκες δεν συνοδεύονται με αναβαθμίσεις στον κινητήρα. Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα το νέο Toyota RAV4 παρουσιάστηκε στη νέα και πιο ισχυρή plug-in hybrid έκδοση με συνδυαστική απόδοση 306 ίππων. Με επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 6,2 δλ., σίγουρα το συγκεκριμένο body kit θα του ταιριάζει κατάλληλα.

Δείτε ακόμη: 0-160 χλμ./ώρα με το νέο Toyota GR Yaris (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store