VW Multivan για ανήσυχους οικογενειάρχες!

Η ΑΒΤ ανέλαβε να βελτιώσει το γερμανικό επιβατικό van, δυναμώνοντας τον κινητήρα του και αλλάζοντας παράλληλα και το «στήσιμο» του. Έτσι πέρα από την αναβάθμιση του κινητήρα, η ABT τοποθέτησε νέα σπορ ανάρτηση, αλλά και μεγαλύτερης διαμέτρου ζάντες.

Δείτε ακόμα: Audi SQ7 ABT με 970 Nm ροπής!

Επίσης, σχεδίασε ένα νέο αεροδυναμικό κιτ, το οποίο μαζί με το χαμήλωμα και τις νέες ζάντες του ταιριάζει τέλεια. To body kit περιλαμβάνει προσθήκες στους προφυλακτήρες, στα μαρσπιέ και αεροτομή στο τελείωμα της οροφής.

Οι μηχανικοί της ΑΒΤ ενίσχυσαν τον 2λιτρο πετρελαιοκινητήρα, ο οποίος από το εργοστάσιο αποδίδει 150 ίππους και 340 Nm ροπής. Όμως μετά από τις κινήσεις της ΑΒΤ, πλέον αποδίδει 180 άλογα και 400 Nm ροπής χάρη στο ABT Engine Control (AEC). Το ίδιο kit μπορεί να τοποθετηθεί και στην ισχυρότερη έκδοση του 2λιτρου κινητήρα με τους 204 ίππους. Σε αυτή την περίπτωση η ισχύς θα αγγίξει τους 226 ίππους και η ροπή τα 490 Nm.

Δείτε ακόμη: Πανίσχυρο VW Golf με 1000 άλογα!

Η περισσότερη δύναμη απαιτεί και καλύτερο «πάτημα» του αυτοκινήτου στο δρόμο. Για το λόγο αυτό, έχει τοποθετηθεί η ανάρτηση Bilstein Height Adjustable Suspension Kit με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ. Αυτό το πακέτο, προσφέρει καλύτερη οδική συμπεριφορά, μιας κι η απόσταση από το έδαφος έχει μειωθεί από 40 έως και 70 χλστ. ανάλογα με τα θέλω του ιδιοκτήτη.

Διαβάστε επίσης: «Σκοτεινή δύναμη» το Audi S6 TDI της ABT

Όπως ανέφερε η ΑΒΤ, σε σύντομο χρονικό διάστημα στο βελτιωτικό πακέτο θα ενσωματώσει τα δικά της ελατήρια. Στον τομέα της εξωτερικής εμφάνισης, οι βελτιώσεις είναι περιορισμένες. Πιο συγκεκριμένα έχουν τοποθετηθεί ζάντες μεγαλύτερης διαμέτρου, με τον οδηγό να μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 19 και 20 ιντσών. Οι πρώτες προσφέρονται σε απόχρωση mystic black, ενώ οι 20άρες σε matt black ή glossy black.

Δείτε ακόμη: Εκρηκτική Lancia Delta Integrale 700 ίππων (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store