Πρώτο video: Βελτιωμένο Corolla με τις ευλογίες της Toyota

Το νέο Toyota Corolla είναι όπως αντιλαμβάνεστε η αιχμή του δόρατος της Toyota, αυτή τη στιγμή, καθώς έρχεται να συνεχίσει την επιτυχημένη εμπορική πορεία του μοντέλου που είναι παγκόσμιο best seller. Μάλιστα στην Ευρώπη επαναφέρει το όνομα Corolla μετά από ένα διάλειμμα για χάρη του Auris.

Δείτε ακόμη: Ποιες είναι οι εταιρείες με τα περισσότερα γκουγκλαρίσματα

Όπως είναι λογικό, η ιαπωνική μάρκα θέλει να προσεγγίσει όσο το δυνατόν ευρύτερο κοινό και δεν αφήνει κανέναν από έξω, ακόμη και αν αυτή είναι η βελτιωτική σκηνή. Έτσι, στο περίπτερό της στο φετινό SEMA Show, η ιαπωνική μάρκα έχει αρκετές βελτιωμένες εκδόσεις του νέου της μοντέλου, προκειμένου να δείξει στον αυτοκινητικό κόσμο πως το νέο Corolla μπορεί να είναι ένα οικογενειακό αυτοκίνητο αλλά και ένα σπορ μοντέλο που δεν λέει όχι στην βελτίωση και στην εξατομίκευση.

Διαβάστε επίσης: Έτσι οδηγούμε μέχρι να ζεσταθεί ο κινητήρας

Ένα από αυτά είναι και το Toyota Corolla Super Street, το οποίο με τις ευλογίες της μάρκας αφέθηκε στα χέρια του ομώνυμου βελτιωτικού οίκου και το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε στο video που ακολουθεί πιο κάτω. Πριν όμως πατήσετε το «play» να σας πούμε πως το Toyota Corolla Super Street διαθέτει RS-R coil over ανάρτηση, ζάντες ελαφρού κράματος Volk, εισαγωγή HPS, φρένα της Wilwood και μπάκετ καθίσματα της Corbeau.


Get it on Google Play Download on the App Store