SEAT Tarraco με αισθητικές και μηχανικές βελτιώσεις

Η ναυαρχίδα της SEAT, το μεσαίο SUV Tarraco πρόσφατα λανσαρίστηκε και στην ελληνική αγορά με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, από 1.5 λτ. έως 2.0 λτ. και με ισχύ από 150 έως 190 ίππους.

Δείτε ακόμη: SEAT Tarraco: Η ναυαρχίδα των SUV!

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την έναρξη διάθεσης του Tarraco στην Ευρώπη, η γερμανική εταιρεία βελτιώσεων JE Design παρουσιάζει το πρόγραμμα αισθητικής και μηχανικής αναβάθμισης για το μοντέλο, χαρίζοντάς του σπορτίφ χαρακτηριστικά.

Οι μηχανικές βελτιώσεις αφορούν τους 2λιτρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, οι οποίοι από 190 εργοστασιακούς ίππους ανεβαίνουν στους 228 ίππους. Επιδόσεις δεν αναφέρονται μετά τη βελτίωση, ωστόσο τα 38 επιπλέον άλογα είναι αρκετά, ενώ πολύ πιθανό να έχει συνοδευτεί και από επιπλέον ροπή.

Η αρχική λίστα του προγράμματος αναβάθμισης της JE Design περιλαμβάνει ακόμη την προσθήκη αποστατών για τις εργοστασιακές ζάντες αλουμινίου των 17, 18, 19 και 20 ιντσών. Διαθέσιμοι σε ασημί ή μαύρο ανοδιωμένο χρώμα αυξάνουν τα μετατρόχια από 24 έως 34 χλστ. και συνδυάζονται με κατάλληλα μπουλόνια και κλειδαριές.

Δείτε ακόμη: SEAT CNG με κατανάλωση από 2,9 ευρώ/100 χλμ.

Το οπτικό πακέτο βελτίωσης συμπληρώνουν οι ζάντες αλουμινίου των 20 ιντσών της JE Design, οι οποίες ταιριάζουν με τα εργοστασιακά ελαστικά διαστάσεων 235/45ZR20. Πρόσθετα προσφέρονται ελατήρια χαμηλώματος έως 35 χλστ. και μπορούν να συνδυαστούν και με την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση. Τέλος, διατίθενται προστατευτικές λωρίδες σε ασημί ή μαύρο χρώμα για τον πίσω προφυλακτήρα.

Get it on Google Play Download on the App Store