Suzuki Baleno με… lambo doors!

Το νέο Suzuki Baleno είναι ένα ευρύχωρο και ευέλικτο μοντέλο της μικρής κατηγορίας με κινητήρες βενζίνης 1.2 λτ. Dualjet 90 PS και 1.0 λτ. Boosterjet 112 PS, το οποίο απευθύνεται στο κοινό που αναζητά ένα πρακτικό αυτοκίνητο, χωρίς σπορτίφ αναζητήσεις. Και όμως ο κάτοχος ενός Baleno αποφάσισε να το μεταμορφώσει και να το κάνει να δείχνει αρκετά πιο… άγριο.

Δείτε ακόμη: Πρώτο video: Βελτιωμένο Corolla με τις ευλογίες της Toyota

Το εικονιζόμενο Baleno έχει δεχτεί τις βελτιώσεις της 360 Motoring από την Ινδία και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό και ασυνήθιστο για ένα τέτοιο μοντέλο. Το κατακόκκινο γυαλιστερό του αμάξωμα φέρει αρκετές αλλαγές που είναι άμεσα ορατές και κάποιες άλλες που δε φαίνονται με την πρώτη ματιά. Μία από αυτές είναι οι εμπρός πόρτες τύπου «lamo doors» που ανοίγουν προς τα πάνω, όπως σε κάποια supercars.

Στο εμπρός άκρο του βελτιωμένου Baleno ξεχωρίζει η νέα ορθογώνια μάσκα, ο αλλαγμένος προφυλακτήρας με τους μεγάλους αεραγωγούς και το σπόιλερ. Στα πλαϊνά διακρίνονται οι νέες ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών, οι ποδιές στα μαρσπιέ και οι επενδύσεις χαμηλά στις πόρτες. Στο πίσω τμήμα του Baleno έχει τοποθετηθεί νέος προφυλακτήρας με αεραγωγούς, διαχύτη και εξάτμιση στο κέντρο, ενώ στην οροφή υπάρχει αεροτομή. Νέα είναι και τα LED φωτιστικά σώματα.

Για το εσωτερικό του εν λόγω Baleno δεν υπάρχουν πληροφορίες ή φωτογραφίες, ωστόσο δεν αποκλείεται και εκεί να έχουν γίνει διάφορες προσθήκες. Παρά όμως τις αισθητικές επεμβάσεις, δεν έχουν γίνει τροποποιήσεις στον κινητήρα, ο οποίος είναι ο 1.2 λτ. με ισχύ 84 ίππων και ροπή 115 Nm.

Δείτε ακόμη: Βελτιωμένο Audi A6 Allroad δεν είναι πια…Allroad 

Get it on Google Play Download on the App Store